Çözüm HP Victus serileri için dalgalı FPS durumu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
RTX 4060'lı ASUS TUF A15 laptopta aynı işlemleri az önce yaptım, maalesef hiçbir performans artışı olmadığı gibi CS2'de çatışma sırasında oluşan ve aylardır düzelmeyen input lag sorunu da halen devam ediyor. Bırakın 480 FPS civarlarını 280'i zor görüyor şu anda halen.

FPS düşüklüğü problemi genel bir sorun sanırım artık, güncel Driver'lardan mıdır bilmiyorum ama çok tat kaçırıcı bir durum. 4060'lı sistemden 280 FPS almak gerçekten komik. Nasıl çözülür inanın bilmiyorum ben de her an bir şey olacak da tekrardan aynı şeylerle uğraşacağım diye korkmuyor değilim.

RTX 4060'lı ASUS TUF A15 laptopta aynı işlemleri az önce yaptım, maalesef hiçbir performans artışı olmadığı gibi CS2'de çatışma sırasında oluşan ve aylardır düzelmeyen input lag sorunu da halen devam ediyor. Bırakın 480 FPS civarlarını 280'i zor görüyor şu anda halen.

Hocam forumda gezerken bazı arkadaşların da aynı problemden muzdarip olduğunu gördüm. Sanırım formatladıkça gitmeyen bir virüs var. Bilgisayarınızı derin taramadan geçirin derim ben de aynı şekilde temiz kurulum yapacağım USB'ler dahil her şeyi taramadan geçirip.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı