HP Victus Type-C kablo adaptör önerisi

Hamza Tarık

Femtopat
Daha fazla  
HP Victus 16 model laptopum var, üniversitede derslerde ve oyunlarda vs kullanıyorum. Laptopun kendi orijinal kablo ve adaptörünü dışarıda taşımak çok zahmetli oluyor, özellikle üniversitede bir hayli işkence oluyor bu durum. Bu laptop için kullanabileceğim Type-C kablo ve laptopu destekleyen bir adaptör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yüksek watt destekleyen bir kablo ile taşıması kolay bir adaptör olarak bunu alabilirsiniz. Açıklamasına göre 100W veriyor, 140W MagSafe kablo ile oluyormuş. Fiyatı da uygun duruyor.

Merhaba.

Victus'ların Type-C portu üzerinden 20V/5A yani 100W ile desteklenir.
Bu şartlara uyan bir adaptör işinizi görecektir.

Ben de bir Victus kullanıcısyım, oradan biliyorum. Orijinal adaptör varsa temin edebilirsiniz.

Kaynak: VICTUS 16 Intel Dizüstü Oyun Bilgisayarı

OEM ürün gördüğüm kadarıyla tam olarak bu:
Bu adaotörler büyük ve iri olduğu için taşıması çok zor, kendi adaptörü bende zaten mevcut ama okula laptobumuz götürdüğüm zaman bu tür adaptörler beni çok yoruyor

Yüksek watt destekleyen bir kablo ile taşıması kolay bir adaptör olarak bunu alabilirsiniz. Açıklamasına göre 100W veriyor, 140W MagSafe kablo ile oluyormuş. Fiyatı da uygun duruyor.
Teşekkür ederim, aradığım adaptör bu tarz bir şeydi, fiyat olarak beni biraz zorlayabilir(malum öğrencilik hayatı) fiyat olarak biraz daha düşük ürünler lazım, en azından 1000 tl bandını geçemeyecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı