HP Victus vs Acer Nitro 5

Bütçe
18000

desibel

Hectopat
Arkadaşlar bütçem 18k ve yeni zam gelmeden, stokları bitmeden 1 2 gün içinde laptop almak istiyorum bu 2 laptop arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Victusta ekran sallanma sorunu var diyorlar,
Acerinde özelikleri iyi ama diger kalitelerinden şüpheliyim,
İstediklerim,
Laptop normal kullanımda sessiz çalışsın,
Pili normal kullanımda en az 4 saate kadar götürsün
Oyunlarda soğutması iyi olsun, 90larda 85lerde sürekli çalışmasın,
Görüntü kalitesi tatmin edici olsun
Oyun performansı iyi olsun
Sizce hangi laptop bu özelikler bakımından daha iyidir? Ya da daha iyi bir öneriniz var mı? Birde arkadaşlar victus da 4x2 mi ram var ? Yoksa 1x8 mi? 2x4 ise yükseltme yaparken sıkıntı olacak

Dosya Ekleri

• IMG_20230106_204827.jpg
    IMG_20230106_204827.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230107_095812.jpg
    IMG_20230107_095812.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 76
@Artoria Pendragon her türlü avantajı varsa Victus daha iyi tabii. Soğutma konusunda yeni Niro 5 2020 kasadan itibaren soğutmasını beğendim. RAM sonra eklenebilir ama işlemci avantajı varsa işlemci yükseltmesi yapılamayacağı için avantajlı olabilir. Diğer RAM ve ısıtma takılacak durum değil, bende geçen yıl R5 4600H modeli aldım RAM 1x8'idi sonra yanına bir RAM daha aldım kısa sürede vakit kaybetmeden. Isınması daha 76 derece yukarı çıktığını görmedim ki zaten o da anlık sıcaklık görüp fanlar çalışmaya başlayınca 70 derece altlarında çalışıyor.

@Artoria Pendragon her türlü avantajı varsa Victus daha iyi tabii. Soğutma konusunda yeni Niro 5 2020 kasadan itibaren soğutmasını beğendim. RAM sonra eklenebilir ama işlemci avantajı varsa işlemci yükseltmesi yapılamayacağı için avantajlı olabilir. Diğer RAM ve ısıtma takılacak durum değil, bende geçen yıl R5 4600H modeli aldım RAM 1x8'idi sonra yanına bir RAM daha aldım kısa sürede vakit kaybetmeden. Isınması daha 76 derece yukarı çıktığını görmedim ki zaten o da anlık sıcaklık görüp fanlar çalışmaya başlayınca 70 derece altlarında çalışıyor.

RAM dert, Victus DDR5 Nitro DDR4.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı