HP Victus vs ASUS ROG

Kısaca senin Legion 50W'de o sıcaklıklara çıkıp güç kisıyorsa TUF IdeaPad 30-40W'de tıkanıyor. Haliyle tam performans veremiyor. Throttle konusunda arkadaş haklı fakat diğer konularda pek değil, alternatif yok zaten. CW bayağı sık rastlanan bir şey, MSI Thin'e girmeye gerek yok üstte ben de gömdüm. Yukarıda dediğim gibi bu fiyatlara pek bir şey beklememek gerek, 4060 Victus alıp geçin.

Benim anlamadığım şey şu, MSI Thin veya IdeaPad önermedim ben :D sadece throttle sorunlarından bahsettim. Bu bütçelerde 12 ve 13. nesillerde hx ve k dışında throttle olmayan laptop bulunmaz zaten.

Bu bütçelerde zaten hx ve k bulunmuyor bende saçmalamaya başladım.

Benim anlamadığım şey şu, MSI Thin veya IdeaPad önermedim ben :D sadece throttle sorunlarından bahsettim. Bu bütçelerde 12 ve 13. nesillerde hx ve k dışında throttle olmayan laptop bulunmaz zaten.
I agree with you. Both are completely useless.

TR Translation:
Size katılıyorum. Her ikisi de tamamen işe yaramaz.

MSI ve Lenovo deyince normal olarak bu bütçeye denk gelecek modelleri düşündü :D

Kısaca senin Legion 50W'de o sıcaklıklara çıkıp güç kisıyorsa TUF IdeaPad 30-40W'de tıkanıyor. Haliyle tam performans veremiyor.
Tabii ki öyle. Bendeki adaptörün besleyebileceği güç bile low/mid-tier oyuncu notebooklarınkinden çok daha fazla.
Throttle konusunda arkadaş haklı fakat diğer konularda pek değil, alternatif yok zaten.
@403976 'dan bahsediyorsak throttle konusunda da çok haklı olduğunu düşünmüyorum. Güç 0.01V düşse cıngar çıkartıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracakmış gibi bir hali var.
CW bayağı sık rastlanan bir şey, MSI Thin'e girmeye gerek yok üstte ben de gömdüm.
O örnekleri "Bir markada kusur arıyorsak bulmak kolay" manasında vermiştim. Sonuçta coil whine da THH'den DOA olarak dönüyor.
Yukarıda dediğim gibi bu fiyatlara pek bir şey beklememek gerek, 4060 Victus alıp geçin.
Kesinlikle katılıyorum.

Bu bütçelerde zaten hx ve k bulunmuyor bende saçmalamaya başladım.

Bakalım hocam benim laptopu dediğiniz uygulamadan test edelim kafa karışıklığı kalksın. İndirdim direk başlat yapıp bekleyeyim mi?

@403976'dan bahsediyorsak throttle konusunda da çok haklı olduğunu düşünmüyorum. Güç 0.01V düşse cıngar çıkartıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracakmış gibi bir hali var.

Ne kadar düştüğünü bilmiyorsun, böyle bir yorum yazmana gerek yok.

Sadece güç düşüyormuş gibi konuşmanda garip yani.

Bakalım hocam benim laptopu dediğiniz uygulamadan test edelim kafa karışıklığı kalksın. İndirdim direk başlat yapıp bekleyeyim mi?

Oradan test yapamazsın limitlere bakacaksın, test için uygulama bul. Çıkan limitleri yazarsın buraya.

Ne kadar düştüğünü bilmiyorsun, böyle bir yorum yazmana gerek yok.

Sadece güç düşüyormuş gibi konuşmanda garip yani.

Oradan test yapamazsın limitlere bakacaksın, test için uygulama bul. Çıkan limitleri yazarsın buraya.

Cinebench multi Core falan olur mu hocam.

Bir de nereden bakacağım yardımcı olur musunuz daha önce kullanmadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    80,6 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı