HP Victus vs ASUS TUF A15

Asus modelini Pazarama üzerinden 41500 tl peşin fiyatına 12 taksite aldım fiyat performans olarak düşündüğüm için neden olumsuz baktınız öğrenmek isterim

Asus modelini Pazarama üzerinden 41500 tl peşin fiyatına 12 taksite aldım fiyat performans olarak düşündüğüm için neden olumsuz baktınız öğrenmek isterim
Aynı donanıma sahip cihaz 34K fiyata satılıyor çünkü.

Ürünü taksitle alacağım PTT işime gelmiyor hocam ve oradaki satıcılar hakkında pek iyi şeyler duymadım güvenmiyorum açıkçası

Aynı donanıma sahip cihaz 34K fiyata satılıyor çünkü.
aslında attığınız leptoplar da 34 k dan pahalı hocam ayrıca asus da %100srgb panel kullanıyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Ürünü taksitle alacağım PTT işime gelmiyor hocam ve oradaki satıcılar hakkında pek iyi şeyler duymadım güvenmiyorum açıkçası

Aslında attığınız laptoplar da 34 kdan pahalı hocam ayrıca ASUS da %100sRGB panel kullanıyor diye biliyorum

Benim bahsettiğim o modeller değil ki.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...44hz-fhd-freedos-laptop-fiyati,792673346.html RAM takviyesi ile 34 en fazla 34.5K ya geliyor. Aynı donanım aynı panel her şey aynı. Hatta bunun soğutması ASUS modelden daha iyi.

En başta önermediğiniz için söyledim, Victus yerine bunu mu almalıyım sizce? Bu laptopun paneli nasıldır?
Paneli 100 sRGB modelin tek sorunu iGPU olmadığı için pil ömrü çok düşüktür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı