HP Victus vs ASUS TUF A15

Daha fazla  
Victus daha iyi duruyor ama ses sürücüsü gibi bazı kronik sorunları vardı eskiden. Yeni modellerde çözüldü mü emin değilim. Çözüldüyse alabilirsiniz.

Her ne kadar Victus kullansam ve sevsem de ekran kartı kısmında ASUS TUF modeli çok daha başarılı.
Bu arada attığınız Victus 16ymış, yanlışım yoksa ekran kartı 120W. Tercih edilebilir bir model olarak görünüyor bu bilgiyi öğrendikten sonra. Victus 15'teki gibi 75W sanıyordum.

ASUS'ta 140W ama.

Her ne kadar Victus kullansam ve sevsem de ekran kartı kısmında ASUS TUF modeli çok daha başarılı.
Bu arada attığınız Victus 16ymış, yanlışım yoksa ekran kartı 120W. Tercih edilebilir bir model olarak görünüyor bu bilgiyi öğrendikten sonra. Victus 15'teki gibi 75W sanıyordum.

ASUS'ta 140W ama.

İlk tecihim ASUS TUF olurdu tabii ki, işlemci bazında da Victus biraz daha iyiyken batarya kısmında ASUS TUF çok az daha iyi. Karar size kalmış, açıkçası 120W il 140W arasında ne kadar fark olur bilemem fakat mobil ekran kartları o kadar garip bir işleyişteki 140W olanın performans farkı güç tüketiminden çok daha farklı bir değerde olabilir.

Birkaç test videosuna baktım modeller farklı olduğu için baz almak çok doğru değil fakat 105W ile 140W karşılaştırmasında düşük bir performans farkı olsa da 115W ve 140W arasında neredeyse hiç performans farkı görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı