MUX yok 75 watt ekran kartı var i5 13. nesil ile ne yapacaksan artık? Cihazın fanları gelişmiş bile değil cihaz teste girince fanlar 10-20 saniye sonra gücü arttırıyor öyle düşürebiliyor sıcaklığı.
Gerçekten titredim hocam attığınız görselde.
Sallanma durumu olağandır masada lakin öyle abartıldığı gibi yok hatta bayağı sıkı benim ekranım sallanmıyor.
DLSS ile aldığın performansı konuşmayacaksın, GTA 5 de DLSS yok 48 FPS alıyor ara sokakda leş bir cihaz. Sallanma durumu olağan falan da değil, gayet de sallanıyor ekranı.
Cihaz mı sunuyor ekran kartı mı? Hogwars Legacy'den örnek veriyor ama GTA 5 de yok o DLSS olayı örnek saçma oluyor zaten. O ekran kartı 2 cihazda da mevcut DLSS den örnek verirse gene kendisi zarara girer.
Ki zaten %45 ile %70 arası renk solukluğu var Excalibur ile yarışa girmiş sanırım.
Cihaz mı sunuyor ekran kartı mı? Hogwars Legacy'den örnek veriyor ama GTA 5 de yok o DLSS olayı örnek saçma oluyor zaten. O ekran kartı 2 cihazda da mevcut DLSS'den örnek verirse gene kendisi zarara girer.
Ki zaten %45 ile %70 arası renk solukluğu var Excalibur ile yarışa girmiş sanırım.
Cihaz mı sunuyor ekran kartı mı? Hogwars Legacy'den örnek veriyor ama GTA 5 de yok o DLSS olayı örnek saçma oluyor zaten. O ekran kartı 2 cihazda da mevcut DLSS den örnek verirse gene kendisi zarara girer.
10 yıllık oyunda ara sokakta 48 FPS görmeseymiş o zaman DLSS kapat diyen yok sana GTA 5 örneğine karşı DLSS ile aldığın yeni çıkan bir oyuna örnek veren sensin.
GTA 5 örneğine karşı laf attığını göremedim yukarıda, onu geçtim sen neye göre cihaz yorumluyorsun, GTA 5'e göre mi? Cihazın donanımı gayet güçlü, 48 FPS olayı nereden çıktı?
10 yıllık oyunda ara sokakta 48 FPS görmeseymiş o zaman DLSS kapat diyen yok sana GTA 5 örneğine karşı DLSS ile aldığın yeni çıkan bir oyuna örnek veren sensin.