HP Victus vs ASUS TUF Gaming A15

Bütçe
26000
Evet, etkisi yok diye 75W kullanabilirsin. Adı üstünde etkisi yok. Başta sadece ezbere konuşuyorsun demiş, değiştirildiyse bilmem.

Zaten öyle dedim hocam da arkadaş bilmediğinden çok ses çıkarıyor. :)

Aynen sallıyorum, git hadi monitör falan al FPS artar. Mağazaya gidip inceledim gayet de dandik bir hissiyat veriyordu. Excalibur daha premium hissettiriyor :D Victus'u TUF ile karşılaştırmaya devam et. 🦴

Kardeşim Victusu ofisim için aldım arada da oyun oynarım diye bunu tercih ettim. Victus, HP'nin orta üst segmenti. Omen gibi premium değildir. Sistem bileşenleri de buna göre konfigüre edilmiştir.

Premium'un P'sinin ne olduğunu bilmiyorsun. :)

masaüstü sistemim ana sistemim olduğu için ondaki akıclık ve gücü dizüstünde de Victus hissettiriyor.

Bol şans hayatta. 👌🦴

Zaten öyle dedim hocam da arkadaş bilmediğinden çok ses çıkarıyor. :)

Kardeşim Victusu ofisim için aldım arada da oyun oynarım diye bunu tercih ettim. Victus, HP'nin orta üst segmenti. Omen gibi premium değildir. Sistem bileşenleri de buna göre konfigre edilmiştir.

Premium'un P'sinin ne olduğunu bilmiyorsun. :)

masaüstü sistemim ana sistemim olduğu için ondaki akıclık ve gücü dizüstünde de Victus hissettiriyor.

Bol şans hayatta. 👌🦴
Evet, premium ne demek hiç bir bilgim yok. 28 fiyata %45-60 ekranı bulunan, MUX olmayan, ekranı açılışta sallanan bir cihazı savunuyorum. Karşı görüş geldiğinde hemen "ne sallıyon la sen" diyip kemik atıyorum.

Öyle demedim, sen de öyle demedin. :)

Bir ara da şunu izle. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Advanced Graphics kapalı sokakda 65 FPS civarı alıyor, caddeye çıkınca 58-60 alıyor gene bi farkı yok. Roket atınca 54 FPS görüyor gene :D Fotoğraf attığım videoda Advanced Graphics açıktı. Hadi GTA 5 geçtim. God of War bakalım bi nasıl bir perfomans sergilemiş. DLSS kapalı 45 FPS veriyor, TUF DLSS kapalı 60-70 FPS veriyor. Boş boşa tartışıyorsun üstüne yanlış bilgi veriyorsun. Ekran sallanması bu modelde de mevcut. TUF modelden daha iyi niye tartışmaya girdiğin belli bile değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-07-01 ÖS 2.32.45.png
    Ekran Resmi 2023-07-01 ÖS 2.32.45.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 41
Advanced Graphics kapalı sokakda 65 FPS civarı alıyor, caddeye çıkınca 58-60 alıyor gene bi farkı yok. Roket atınca 54 FPS görüyor gene :D Fotoğraf attığım videoda Advanced Graphics açıktı. Hadi GTA 5 geçtim. God of War bakalım bi nasıl bir perfomans sergilemiş. DLSS kapalı 45 FPS veriyor, TUF DLSS kapalı 60-70 FPS veriyor. Boş boşa tartışıyorsun üstüne yanlış bilgi veriyorsun. Ekran sallanması bu modelde de mevcut. TUF modelden daha iyi niye tartışmaya girdiğin belli bile değil.

Ben hiç bir zaman TUF kötü veya TUF alma demedim. 🐵

DLSS varken neden kapalı test bakıyorsun? Nvidia Turbolu araç gibidir. İşi yazılım. Hala bellekleri düşük mesela ama yazılımla bunu dengeler.

Rtx 40 serisi kart alıp DLSS kapatan bariz cahildir. Hiç boşuna zeytin yağı moduna girme küçük kardeşim. :)

Adam gelmiş DLSS kapatıp cihaz güçsüz diyor ya. 🫴🏼

Ekran sallaması her cihazda olduğu gibi var.

Zaman kaybısın. 🥶

Saygılarımla. 🌹

Ben hiç bir zaman TUF kötü veya TUF alma demedim. 🐵

DLSS varken neden kapalı test bakıyorsun? Nvidia Turbolu araç gibidir. İşi yazılım. Hala bellekleri düşük mesela ama yazılımla bunu dengeler.

Rtx 40 serisi kart alıp DLSS kapatan bariz cahildir. Hiç boşuna zeytin yağı moduna girme küçük kardeşim. :)

Adam gelmiş DLSS kapatıp cihaz güçsüz diyor ya. 🫴🏼

Zaman kaybısın. 🥶

Saygılarımla. 🌹
Dostum TUF karşısında cihaz güçsüz kalıyor zaten, üstüne cuma mesajı gibi 300 emoji koyma şu mesajlarına. Burada TUF ile Victus karşılaştırıyoruz DLSS açsan gene daha az performans verecek. Cihazı ne için savunduğunu neye karşı savunduğunu kendin bile bilmiyorsun. Zaman kaybıysam yazma kafana silah sıkan mı var? Düzgün tartışmayı bilsen karşı tarafa hakaret yerine karşı tarafa bakmadan konuşursun ama ne arar :D

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı