HP Victus'ta MUX Switch özelliği var mı?

omer1902

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen günlerde 13500H RTX 4060 laptop aldım HP. Ve resimde gördüğünüz gibi ayrık GPU seçeneği var MUX Switch özelliğimi bu?

Aynen hocam. Eğer Discrete yaparsanız performansınız büyük ölçüde artış gösterecektir.

(yapılabiliyorsa)

Galibe evet HP Omen laptoplarda da vardı bu. Victuslarda normalde MUX Switch yok ama bu modelinde varmış.

Hocam bu yeni seri 4000 ondan olabilir mi diye konu açtım. MUX olup olduğunu nasıl anlarım seçtikten sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet MUX Switch o. Bazı Omen modellerinde de vardır. Uygun fiyatlı MUX Switch ihtiva eden laptoplar arasında TUF Gaming de var. Bu ekran görüntüsünde laptobun MUX Switch özelliğin sahip olduğu anlaşılıyor.

Hocam bu yeni seri 4000 ondan olabirmi diye konu açtım. MUX olup olduğunu nasıl anlarım seçtikten sonra.

MUX açıksa NVIDIA Denetim Masası'na girdiğinizde ekran ile ilgili ayarlar olur, MUX kapalıysa yani 1.seçenek açıksa ekran ayarları, NVIDIA denetim masasında görünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…