HP vs Asus

yok1231231

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı, işlemci, RAM, HDD yani tüm özellikleri aynı olan iki laptop arasında tercih yapılsa HP ve Asus arasında gerçekten rahatsız edici boyutta farklar mevcut mudur ? Ya da biri diğerinden gerçekten daha üstün diyebilir miyiz ? Benim alacağım Asus markanın menteşe kırılması gibi sorunları olduğunu duydum ve Asus marka laptoplar da ekran altındaki ekranı çevreleyen çerçevenin resmen açıldığını ve oldukça esnek gibi olduğunu gördüm. Ancak Asus ve HP arasında bir fark olacağını sanmıyorum, yani sene olmuş 2016 gerçekten HP halen ısınıyor mudur ? Ya da Asus halen teknik serviste falan sorun çıkartıyor mudur ? Yani her ürünün belirli bir kusuru olabileceğini biliyorum. Sürekli laptop veya taşınılır sistemler kullandığım için bunu biliyorum. Asus ve HP arasındaki performans farkından çok Asus alsam pişman eder mi ? HP alsam pişman eder mi diye soruyorum. Özellikle tekrar belirtiyorum ekran kartı, RAM vs. hiçbir fark yok, sadece marka farkı var. Ben sanmıyorum çok bir fark olduğunu ama yine de sormak istedim.

Şuan kullandığım notebook HP ve 2.5 sene önce almıştım şuana kadar performansından herşeyinden gayet memnunum ısınma sorunu hiç yaşamadım.

Sadece ilk aldığım zamanlar sürekli sarjda bıraktığım için batarya performansı düşmüştü benden kaynaklı olarak. Servisi aradım ve durumu anlattım telefon ile tek görüşme de sorunu çözdüler bilgisayarın altındaki seri numarasını söyleyerek adresime yeni batarya yolladılar.

Garantinin bitmesine yakın ne olur ne olmaz deyip bakım amaçlı servise yolladım. (Hiç birşey belirtmeden.) Recovery bölümü yenilenmiş, fan değiştirilmiş ve temizliği yapılmış olarak geri geldi 4-5 gün içerisinde.

Bilgisayarın performansına ve servise tam not gönül rahatlığıyla verebilirim.
(Pinpirikli biriyimdir.)

Ekran kartı, işlemci, RAM, HDD yani tüm özellikleri aynı olan iki laptop arasında tercih yapılsa HP ve Asus arasında gerçekten rahatsız edici boyutta farklar mevcut mudur ? Ya da biri diğerinden gerçekten daha üstün diyebilir miyiz ? Benim alacağım Asus markanın menteşe kırılması gibi sorunları olduğunu duydum ve Asus marka laptoplar da ekran altındaki ekranı çevreleyen çerçevenin resmen açıldığını ve oldukça esnek gibi olduğunu gördüm. Ancak Asus ve HP arasında bir fark olacağını sanmıyorum, yani sene olmuş 2016 gerçekten HP halen ısınıyor mudur ? Ya da Asus halen teknik serviste falan sorun çıkartıyor mudur ? Yani her ürünün belirli bir kusuru olabileceğini biliyorum. Sürekli laptop veya taşınılır sistemler kullandığım için bunu biliyorum. Asus ve HP arasındaki performans farkından çok Asus alsam pişman eder mi ? HP alsam pişman eder mi diye soruyorum. Özellikle tekrar belirtiyorum ekran kartı, RAM vs. hiçbir fark yok, sadece marka farkı var. Ben sanmıyorum çok bir fark olduğunu ama yine de sormak istedim.

dostum bahsetmiş olduğun asus K555UB-XO092T
ise bende aynı laptop u almayı düşünüyordum ve menteşe kırılıyor diye 2-3 yorum gördüm ve korktum açıkcası bu konuda bir sonuca varırsan özelden banada yazarsan sevirim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı