yok1231231
Hectopat
Daha fazla
Ekran kartı, işlemci, RAM, HDD yani tüm özellikleri aynı olan iki laptop arasında tercih yapılsa HP ve Asus arasında gerçekten rahatsız edici boyutta farklar mevcut mudur ? Ya da biri diğerinden gerçekten daha üstün diyebilir miyiz ? Benim alacağım Asus markanın menteşe kırılması gibi sorunları olduğunu duydum ve Asus marka laptoplar da ekran altındaki ekranı çevreleyen çerçevenin resmen açıldığını ve oldukça esnek gibi olduğunu gördüm. Ancak Asus ve HP arasında bir fark olacağını sanmıyorum, yani sene olmuş 2016 gerçekten HP halen ısınıyor mudur ? Ya da Asus halen teknik serviste falan sorun çıkartıyor mudur ? Yani her ürünün belirli bir kusuru olabileceğini biliyorum. Sürekli laptop veya taşınılır sistemler kullandığım için bunu biliyorum. Asus ve HP arasındaki performans farkından çok Asus alsam pişman eder mi ? HP alsam pişman eder mi diye soruyorum. Özellikle tekrar belirtiyorum ekran kartı, RAM vs. hiçbir fark yok, sadece marka farkı var. Ben sanmıyorum çok bir fark olduğunu ama yine de sormak istedim.