Intel i7-14700F alınır mı?

Bütçe
0

GuraGuraNoMi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba artan RAM fiyatlarından dolayı DDR5'e geçmeyi düşünmediğimden ve tüm ileri seviye AMD işlemcileri AM5 ile çalıştığından Intel işlemcisi almak istiyorum. İnternette biraz baktım ve bunu öneriyorlardı kullanan, bilgisi olan veya farklı bir önerisi olan var mı?

Şu anki sistemim.
9070XT.
32 GB DDR4.
H610M Prime
Anakartımı da değişmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba artan RAM fiyatlarından dolayı DDR5'e geçmeyi düşünmediğimden ve tüm ileri seviye AMD işlemcileri AM5 ile çalıştığından Intel işlemcisi almak istiyorum. İnternette biraz baktım ve bunu öneriyorlardı kullanan, bilgisi olan veya farklı bir önerisi olan var mı?

Şu anki sistemim.
9070XT.
32 GB DDR4.
H610M Prime.

Intel ile AMD ekran kartı ikilisini pek önermiyorlar hocam.

Şu anki sistemim.
9070XT.
32 GB DDR4.
H610M Prime
Valla hocam, DDR5'e o kadar para dökmek istemiyorsanız Intel DDR4 hala mantıklı. i5-13600KF veya i7-13700KF her türlü işini görür, 9070XT ile de canavar gibi çalışır. Z690/B660 anakart alıp geçersin, bütçen de sarsılmaz. Sadece ileride işlemci yükseltmek istersen anakartın önü kapalı, onu bilerek al yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı