HP X360 Stream dokunmatik sorunu

Net Flex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar başlıkta da belirttiğim gibi HP X360 Stream notebook ilk aldigimda çatır çatır dokunmatik işliyordu nedenini tam anlamasam da su anda çalışmıyor menüden dokunmatik ayarları açık ve driveri guncellemeden önce çalışıyordu driveri silip geri yukledim ama hala ayni şekilde lütfen yardim edin.

Bu İşlemler İçin:Bilgisayarın Kendi Win8.1 Olmalı Ve Recovery Alanının Silinmemesi Lazım:

Aynı Bilgisayar Bendede Var.Açılanda esc bası çek ve f11 bas.Açılan Yerden Sorun Gider Gibi Şeyler Var Ordan HP Recovery Manger bul ve tıkla bu esnada bilgisayarı şarja tak yoksa yapamazsın.Girince Fabrika Ayarı Diye bişey var ona tıkla adım adım ilerle ve bilgisayara format atacak ve orun çözülecek.

Bu İşlemler İçin:Bilgisayarın Kendi Win8.1 Olmalı Ve Recovery Alanının Silinmemesi Lazım:

Aynı Bilgisayar Bendede Var.Açılanda esc bası çek ve f11 bas.Açılan Yerden Sorun Gider Gibi Şeyler Var Ordan HP Recovery Manger bul ve tıkla bu esnada bilgisayarı şarja tak yoksa yapamazsın.Girince Fabrika Ayarı Diye bişey var ona tıkla adım adım ilerle ve bilgisayara format atacak ve orun çözülecek.
Eyvallah kardeşim sorunu çözmüştüm ama yeniden olursa öylede denerim.

Kardeşim Merhaba hp stream x360 hala elinde ise bana recovery yedeğini paylaşırmısın kardeşim format atarken yanlışlıkla recovery bölümünüde silmiş şuan ekranım çalışmıyor bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum[emoji17] [emoji17] [emoji17]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı