Hp yazıcıya farklı markada kartuş takmak

a.freak

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
302
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar HP bir yazıcım mevcut ve renkli kartuşu orijinal siyah kartuş kayboldu ev taşınırken bende yeni bir siyah kartuş takmak istiyorum farklı marka taksam sıkıntı olur mu uyumluluk falan yazıcı işinden hiç anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim. Konu yeri yanlış olabilir taşıyabilirsiniz.
 
Bizde de HP yazıcı var. Kartuş girişleri aynı ama kartuş HP değil fakat çalışıyor.
 
Hocam çok sağ olun İnternet den araştırdım yabancı forumlarda falan gerekli kartuşu buldum dün aldım siyahı gayet güzel yazdırıyor renkli kartuş um vardı onu da doldurmuştum ama ondan bir türlü doğru renkleri alamadım acaba neden kaynaklanıyor olabilir ? Siyah kartuşu almadan önce adamın bize dediği siyah olmadığı için siyah türü renkleri desteklemiyor dedi gri gibi vs. bana inandırıcı gelmedi ama siyah lazım olacak diyerek aldım siyahı bir türlü renkli kartuştan randıman alamadık yarın yine götüreceğiz yazıcıyı oraya.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı