HP Z800 Workstation çok kasıyor

• Konuyu başlatan ilsrt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.177

ilsrt

Kilopat
Yer
Manisa - Ankara
Daha fazla  
Meslek
3D Animatör
Arkadasşlar merhaba.
İşyerinde HP Z800 Workstation kullanıyorum. Animasyon yaparken tek karakterde kasıyor. Mesela yaptığım animasyonu oynatmaya çalıştığımda kasadan değişik sesler geliyor. Chrome'da takılırken bile yanıt vermiyor diyor arada. Geçenlerde işlemci soğutucusuna baktım ısınmıştı. Söktüm iki işlemcinin de macununu yeniledim. Ancak hala aynı şekilde kasmalar devam ediyor. Full HD çift monitör kullanıyorum. Yardım edebilecek var mı ?

Kasa resimdekinin aynı modelidir. Görünüş olarak.

LFCcEca.jpg

Bilgisayarın özellikleri
  • Xeon® E5-2630 (iki adet)
  • 16 Gb 1600 Mhz ram
  • 120 GB SSD
  • 1TB HDD
  • Pny Quadro 2000
  • Çift Samsung 24" monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk olarak bir BIOS güncellemesi yapalım:

Tip:BIOS
Sürüm:03.57 Rev. A (20 Eylül 2013)
İşletim Sistemleri:Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit), Microsoft Windows Vista Business (32-bit), Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit), Microsoft Windows Vista Business (64-bit), Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit), Microsoft Windows 7 Professional (32-bit), Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit), Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit), Microsoft Windows 7 Professional (64-bit), Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit), Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)
Dosya adı:sp63463.exe (4.6 MB)
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı