HP15-BS015NT sabit disk sorunu

Teramisin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarım pildeyken 5 dakika sonra sabit diskten garip bir ses gelmeye başlıyor. Sanki aniden kafası duruyor sonra tekrar çalışıyor ve bu hızlı bir şekilde oluyor. Nasıl tarif etsem o sesi, böyle diskin dönmeye başladığını duyuyorum sonra duruyor. O arada curuk curuk diye ses geliyor ve ben klavye ya da fareye tıklayıp uyandırdığımda o curuk curuk düşme sesi gibi gelen ses duruyor. Yabancı sitelerde bu durumun sabit diske zarar verebileceğini okudum. Ayrıca gelişmiş güç seçeneklerinde sabit diski uykuya al modu dahil olmak üzere her şeyi denedim çözüm bulamadım. Windows 7'de olmayan bu problem Windows 10'da var. Bilgisayarı prize taktığımda bekleme moduna bile girse sabit diskten böyle bir ses gelmiyor. Seagate hard diskim bu yüzden bozuldu ve şu an RAW haline dönüştü. Ne gibi bir çözüm bulabiliriz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı