HPE-500BR vs SHP650 V2 650W vs FSP600-60AHBC 600W 80+

LE7ELS*

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar,
Ben birkaç yıl önce piyasayı takip etmeyi bırakmış, eski bir CS:GO oyuncusuyum. Oyunu bırakmak adına PC mi satmıştım fakat gerekliliklerden ötürü özelliklerini aşağıda belirttiğim bir PC topladım;

Gigabyte B450M S2H am4.
Sapphire Nitro+ RX 5500XT 8 GB.
AMD Ryzen 5 3500X.
Corsair 2x8GB 3000 MHz RAM.

Yabancı sitelerde bunların güç değerlerini hesaplattığımda komik rakamlar çıktı. (300W bandında). Bu da benim topladığım ilk 0 PC olacak o yüzden PSU seçiminde çok kararsızım.
300 ila Max 400-450 TL civarı bir bütçe ayırdım ama 300'lerde kalmak çok işime gelir. Yani çok bariz bir fark varsa 400'lere de çıkarım tabii malum bir defa toplanıyor böyle sistemler.
Pin girişleri tutar mı, Watt yeter mi, bilgisayarımı korur mu bu PSU'lardan veya sizin kendi tecrübelerinizden mümkünse 80+ sertifikalı bir şey önerirseniz sevinirim.
İyi forumlar herkese vaktiniz için teşekkür ederim.

FSP alabileceğin en iyi PSU markalarından bir sıkıntı çıkarmaz ben hep FSP marka alırım
Anladım. Açıkçası araştırmalarım da ona çıkartıyor beni de markadan ziyade model kafamı karıştırıyor simdi birtarafta aerocoool varken FSP & High Power daha mi iyi yani bunu acikliga kavuşturabilir miyiz?

Anladım. Açıkçası araştırmalarım da ona çıkartıyor beni de markadan ziyade model kafamı karıştırıyor simdi birtarafta aerocoool varken FSP & High Power daha mi iyi yani bunu acikliga kavuşturabilir miyiz?
Kalite açısından bakacak olursak bu üç üründen fsp ilk sırada olur fiyat permans olarak high power bir tık altı aerocool hocam

FSP'nin zaten ana kolu PSU'dur alabileceğiniz en iyi PSU'lardan biridir. Kafama yatmıyor derseniz High Power alabilirsiniz. Ama FSP markası Aerocool'dan daha iyidir isim olarak ve ün olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı