HP'nin değişim için farklı bir model önermesi

Bütçe
70000
Hocam benim fatura şirkete kesildiği için süreç 2 hafta uzadı. Bana bu ayın 2'sinde değişim teklifi içeren bir mail yollamışlardı onu kabul ettim. Cihaz gelince size haber vereceğiz dediler. Müşteri hizmetlerinden sizi arayan olmuş muydu yoksa ben arada bir arayayım mı? Bir de aynı gün servisten onarım tamamlandı maili geldi onu anlayamadım.
Hocam aramazsanız aramıyorlar. Arayın sürekli. Benim de faturam şirkete kesildi. Bireysel faturalarda aşım süresi 20 gün iken, şirket faturalarında 1 ay oluyor. 1 Ay'ı da aştıkları için durum ortada :D Yeni verdikleri cihaz eskisinden daha iyi. Ama düşük model teklif ederlerse reddedin mislini veya eş değerini vermek zorundalar. Vermezlerse Tüketici Hakem Heyetine başvuracağınızı belirtin.

Şansınız varmış, HP Türkiye de arkanızda bulunmuş güle güle kullanın. Bizim gibi tüketicilere de destek olması için soruyorum, hangi açıklamayla ürünü garanti kapsamına sokturdunuz?

Şansınız varmış, HP Türkiye de arkanızda bulunmuş güle güle kullanın. Bizim gibi tüketicilere de destek olması için soruyorum, hangi açıklamayla ürünü garanti kapsamına sokturdunuz?
Netaş'ta ki HP yetkili servisine gittiğimde ürünün açılmadığını vs. açıkladım. Bilgisayarı klima altında unutmuşum daha sonra klima su akıtınca sıvı teması oldu ve bilgisayar bir daha açılmadı.
Ama bu yaşananları onlara açıklamadım :D Sadece gittim ve bilgisayarı teslim ettim ve açılmadığını belirttim. 1 ay gibi bir süre geçince yasal süreyi aştıklarını belirttim. Onlar da değişim talebi oluşturmamı söylediler. Fakat, Değişim talebinin sonuçlanması da 3 hafta sürdü. Değişim talebi sonuçlandığında, mevcut laptopumun tamirinin bittiğine dair bir mesaj aldım ama değişim talebim sonuçlandığı için laptopu geri alamayacağımı söylediler. 2 Hafta daha bekledim teslimatı için ve sonunda elime ulaştı. 2023 Omen modelinden 2024 modeline geçtim Type C girişlerinin artması ve ısınma problemlerinin hepsinin daha iyi olduğunu gözlemledim Ama yine de süreç gerçekten çok uzundu ve eğer onları sürekli aramasaydım unutulabilirdim bile :D

Hocam aramazsanız aramıyorlar. Arayın sürekli. Benim de faturam şirkete kesildi. Bireysel faturalarda aşım süresi 20 gün iken, şirket faturalarında 1 ay oluyor. 1 Ay'ı da aştıkları için durum ortada :D Yeni verdikleri cihaz eskisinden daha iyi. Ama düşük model teklif ederlerse reddedin mislini veya eş değerini vermek zorundalar. Vermezlerse Tüketici Hakem Heyetine başvuracağınızı belirtin.

Bende Ryzen 7 7840HS ve RTX 4070'li HP Omen vardı. Aynısı ile değişimini teklif ettiler. Dün aradığımda 6 Kasım'da bana ulaşacağını söylediler. 6 Kasım'da ulaşırsa toplam 2 buçuk ay geçmiş olacak. Bu geçen süreyi gelen cihazın garanti süresine ekliyorlar mı bilginiz var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı