V Vykwarus Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 239 Makaleler 1 11 Mayıs 2019 #11 Silinen üye dedi: Yani ben HQ işlemcime overclock yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin ama aldığın risk, performansı karşılamayacaktır.
Silinen üye dedi: Yani ben HQ işlemcime overclock yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin ama aldığın risk, performansı karşılamayacaktır.
K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 11 Mayıs 2019 #12 Vykwarus dedi: Yapabilirsin ama aldığın risk, performansı karşılamayacaktır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, zaten o.c. denediğimde yüksek sıcaklıklara ulaştım. Bu yüzden bu işe bulaşmayacağım.
Vykwarus dedi: Yapabilirsin ama aldığın risk, performansı karşılamayacaktır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, zaten o.c. denediğimde yüksek sıcaklıklara ulaştım. Bu yüzden bu işe bulaşmayacağım.
V Vykwarus Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 239 Makaleler 1 11 Mayıs 2019 #13 Silinen üye dedi: Dediğim gibi, zaten o.c. denediğimde yüksek sıcaklıklara ulaştım. Bu yüzden bu işe bulaşmayacağım. Genişletmek için tıkla... Undervolt işlemi yapabilirsiniz. Ben -0.70 ile kullanıyorum. İşlemci daha serin çalışıyor bu da sürekli olarak 3.00 ghz'de çalışmasını sağlıyor. Daha önceleri 80 dereceyi geçtiği için 2.5'e düşüyordu.
Silinen üye dedi: Dediğim gibi, zaten o.c. denediğimde yüksek sıcaklıklara ulaştım. Bu yüzden bu işe bulaşmayacağım. Genişletmek için tıkla... Undervolt işlemi yapabilirsiniz. Ben -0.70 ile kullanıyorum. İşlemci daha serin çalışıyor bu da sürekli olarak 3.00 ghz'de çalışmasını sağlıyor. Daha önceleri 80 dereceyi geçtiği için 2.5'e düşüyordu.