HS 80 vs HS 80 Max vs Arctis Nova 5

Executorr

Hectopat
Bu 3 kablosuz kulaklık arasında kaldım. HS 80 Max şu anda stokta olmadığından diğer kulaklıklardan fiyatı daha yüksek ama kulaklık aldığımızda sonuç olarak en az 2-3 sene kullandığımızdan bu fiyat farkını verebilirim. Bunlar arasından hangisini önerirsiniz?

Merhaba Nova 5'i 2 gün önce satın aldım ve kulaklığın sesi aşırı boğuktu 4 saat uğraştım düzeltmek için sonra iade ettim araştırırken kimisinin benimle aynı sorunu yaşayıp çözemediğini kimisininde aldığı ilk günden beri seslerin çok iyi olduğunu söylediğini gördüm yanlış yönlendirme olmasın belki de bana gelen ürün problemliydi fakat yaşadığım sorunu anlatmak istedim.

Merhaba Nova 5'i 2 gün önce satın aldım ve kulaklığın sesi aşırı boğuktu 4 saat uğraştım düzeltmek için sonra iade ettim araştırırken kimisinin benimle aynı sorunu yaşayıp çözemediğini kimisininde aldığı ilk günden beri seslerin çok iyi olduğunu söylediğini gördüm yanlış yönlendirme olmasın belki de bana gelen ürün problemliydi fakat yaşadığım sorunu anlatmak istedim.

Teşekkürler yorumunuz için. Gönlüm HS 80 Max'tan yanaydı fakat aralarında çok bir fark olmadığını söylediler. O yüzden konu açıp karar vermeyi kolaylaştırmak istedim fakat kolay olmayacak gibi.

Teşekkürler yorumunuz için. Gönlüm HS 80 Max'tan yanaydı fakat aralarında çok bir fark olmadığını söylediler. O yüzden konu açıp karar vermeyi kolaylaştırmak istedim fakat kolay olmayacak gibi.

Hocam şahsi fikrim Nova 5'i de deneyimledim Cloud 3'ü de şu an kullanıyorum fikrimce 1500-2000 TL'lik kulaklıklardan çok farkları yok o yüzden sistem ses kalitesi falan olarak değil de tasarımı, boyutu mikrofonu vs. Hoşunuza gittiyse alın direkt ben zamanında 300 TL'ye aldığım kulaklıktan geçtim bunlara çok büyük bir fark bekliyordum fiyat farkı kadar fakat neredeyse aynı kulaklığı takıyormuşum gibi hissetim ses kalitesi farkını bile hissetmedim o yüzden çok da kafa yormaya gerek yok bence eğer pişman olacağınız bir sorunla vs. Karşılaşırsanız iade edersiniz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı