İdeal.Allah kahretsin kredi kartı doğrulama kodum gelmiyor!
HS35 Siyah modelini aldım 300 TL'ye sizce bu fiyata daha iyi bir seçenek var mı? Ayrıca özellikle CSGO ve Youtube için ideal bir model mi?
İdeal.Allah kahretsin kredi kartı doğrulama kodum gelmiyor!
HS35 Siyah modelini aldım 300 TL'ye sizce bu fiyata daha iyi bir seçenek var mı? Ayrıca özellikle CSGO ve Youtube için ideal bir model mi?
Şu an HS35 299 TL, ses kalitesi ve malzeme kalitesi ne kadar kötü olsa da alınabilir.
HS35 cidden çok giriş seviye, zamanla malzemesi gıcırtı yapan önermediğim bir kulaklık.
Kumaş ped istemiyorsanız hiçbir albenisi yok, inanmayabilirsiniz ama bu çok daha iyi.
![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markaya göre yorum yapılmaz, buradaki "Rampage" algısını ben de biliyorum.Forumda Rampage ve benzeri markalar önerilmiyor.
Konuyu inceleyiniz:
Neden Technopat'ta bazı markalar önerilmiyor?
Arkadaşlar selamlar. Beni çoğu kişi tanıyordur şimdi oralara girerek zamanınızı çalmak istemiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum. Sosyal'de bir sürü marka önerilmiyor. Bunun başında Gamemax, Gamepower, Power Boost, James Donkey gibi markalar var. Neden önerilmediklerini tek tek anlatacağım...www.technopat.net
Markaya göre yorum yapılmaz, buradaki "Rampage" algısını ben de biliyorum.
Her ürününü şu tür, tipinde hayır olmayan ve hemen bozulan ürünler zannetmeyin.
Herkesin yorumları buna göre zaten, Rampage deyince akla direkt bunlar geliyor.
Modele göre yorum yapın, bu model alınabilecek gayet iyi bir model.
Doğru modeli aldıktan sonra bir sıkıntı yok, bazı modelleri gayet başarılı.Linkteki ürünü 3-4 yıl kullandım ve her nasıl olduysa iyi çıkmıştı. Her Rampage kötü değil ama genelde kötü ve biraz da şans işi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.