MSI GH30 V2 vs Corsair HS35

Geçen ayın 29'unda almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Daha öncesinde de düşmüştü. Ortalama olarak ayda bir diyebilirim. Yine de doların artışı yüzünden fiyatını bir daha o kadar düşüreceklerini hiç zannetmiyorum. 330 civarına gelebilir.

Geçen ayın 29'unda almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Daha öncesinde de düşmüştü. Ortalama olarak ayda bir diyebilirim. Yine de doların artışı yüzünden fiyatını bir daha o kadar düşüreceklerini hiç zannetmiyorum. 330 civarına gelebilir.
Kullanımda bir eksisini gördünüz mü? Keşke şu şöyle olsaymış vs. Bir de İtopya’da son zamanlarda çok şikayet var sorun yaşadınız mı?

Kullanımda bir eksisini gördünüz mü? Keşke şu şöyle olsaymış vs. Bir de İtopya’da son zamanlarda çok şikayet var sorun yaşadınız mı?
İlk olarak birlikte kullandığım ses yongası ALC233, aşırı eski bir model. Bu yüzden büyük ihtimalle performansının tamamını alamıyorum. Mikrofonu ağzınıza yakın tutarsanız nefes patlamaları oluyor bunu ağzımdan uzaklaştırarak ve bası +10 dB arttırarak çözebiliyorsunuz. Pedleri deri değil kumaş bu yüzden minimum düzeyde terleme yapıyor. İtopya konusunda kargolama süresi dışında herhangi bir sorunum yok ki UPS kargo gayet iyi çalıştı, 1 hafta kargolanmasını bekledim o kadar :D Oyun açısından bakarsam ses kasılıyor fakat kulaklık genel olarak basları daha fazla veriyor tiz sesleri boğuyor. Müzik için çok tercih etmem baslı müzik fazla dinlemiyorsam, oyun için yeterli bir seviyede. Yine de 300 TL'den daha fazla verme taraftarı değilim. 280 TL en üst sınırı olmalı. MSI kulaklığı denemediğim için hiçbir öneri sunamayacağım, karar sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı