Dün Gaming Gecesinde Msi GH30 V2 aldım 329TL’ye. Daha kargoya verilmedi iptal edebilirim. 20TL üstüne Corsair HS35 var. Sizce hangisinin ses ve malzeme kalitesi daha iyidir?
Nerede o fiyata düşüyor?HS35 sıklıkla indirime girip 280 TL civarına satılıyor. Oyun performansı açısından rahat bir şekilde ses kasılıyor ve kulaklığın konforu gayet iyi. Msi olan ürünü kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Ben İtopya üzerinden almıştım 280 TL'ye.Nerede o fiyata düşüyor?
Ne sıklıkla düşüyor?Ben İtopya üzerinden almıştım 280 TL'ye.
Kullanımda bir eksisini gördünüz mü? Keşke şu şöyle olsaymış vs. Bir de İtopya’da son zamanlarda çok şikayet var sorun yaşadınız mı?Geçen ayın 29'unda almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Daha öncesinde de düşmüştü. Ortalama olarak ayda bir diyebilirim. Yine de doların artışı yüzünden fiyatını bir daha o kadar düşüreceklerini hiç zannetmiyorum. 330 civarına gelebilir.
İlk olarak birlikte kullandığım ses yongası ALC233, aşırı eski bir model. Bu yüzden büyük ihtimalle performansının tamamını alamıyorum. Mikrofonu ağzınıza yakın tutarsanız nefes patlamaları oluyor bunu ağzımdan uzaklaştırarak ve bası +10 dB arttırarak çözebiliyorsunuz. Pedleri deri değil kumaş bu yüzden minimum düzeyde terleme yapıyor. İtopya konusunda kargolama süresi dışında herhangi bir sorunum yok ki UPS kargo gayet iyi çalıştı, 1 hafta kargolanmasını bekledim o kadarKullanımda bir eksisini gördünüz mü? Keşke şu şöyle olsaymış vs. Bir de İtopya’da son zamanlarda çok şikayet var sorun yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.