HS80 için EQ ayarı önerisi

Ozelharekat55

Hectopat
HS80 aldım, daha önce Cloud 2 kullanıyordum. Ancak eski kulaklığımda aldığım ses kasma verimini bunda alamıyor gibi hissediyorum, sesler net gelmiyor. Örneğin alt kattaki adamın alt katta olduğunu anlayamıyorum, üstte mi yanımda mı belli değil, ses çok karışıyor. İnternetten araştırdığımda EQ ayarları yapılması gerektiğini gördüm ama konuya hiç yatkınlığım yok. Rica etsem, en iyi verimi alabilmek için ne yapmam gerektiği hakkında yönlendirme yapabilir misiniz?

Orada da ne yazık ki ayar anlamında bir şey bulamadım tamamen tartışma odaklı olmuş ve HS80 dışına çok çıkılmış :/

iCUE uygulamasında EQ ayarları vardı diye hatırlıyorum oyun müzik vokal standart gibi onları denedin mi?

iCUE uygulamasında EQ ayarları vardı diye hatırlıyorum oyun müzik vokal standart gibi onları denedin mi?
Kendi ayarları pek iyi değil İcuenin İnternetteki bi paylaşıma istinaden EQ ayarı yaptım ama ses seviyesinde ve netlikte amaan aman bir artış hissedemedim. Acaba iade edip cloud 3 mü geçsem diye düşünmüyor değilim pişmanlık yaşadım açıkcası HS80 için

Kendi ayarları pek iyi değil İcuenin İnternetteki bi paylaşıma istinaden EQ ayarı yaptım ama ses seviyesinde ve netlikte amaan aman bir artış hissedemedim. Acaba iade edip cloud 3 mü geçsem diye düşünmüyor değilim pişmanlık yaşadım açıkcası HS80 için
İade imkanı varsa ve ana amaç ses kasmaksa SS Nova 5 bütçe varsa 7 alınabilir. Nova 7 ye geçtim memnunum, tavsiye ederim.

Kendi ayarları pek iyi değil ICUE'nin İnternetteki bir paylaşıma istinaden EQ ayarı yaptım ama ses seviyesinde ve netlikte amaan aman bir artış hissedemedim. Acaba iade edip Cloud 3 mü geçsem diye düşünmüyor değilim pişmanlık yaşadım açıkçası HS80 için

Ben kullanıyorum ses kasma işi önemliyse iade et onun dışında mikrofon kalitesi ve şarj süresi olarak HS80 çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı