HS80 Max Nasıldır?

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, ilgiki kulaklığı kullanan arkadaşların feedback’i önemli. Kulaklığı İtopya üzerinden satın aldım fakat kullansam mı emin değilim. Çok fazla yazılımsal sorun okudum, memnuniyetsizlik bu kadar yüksek ise kutuyu açmadan iade prosedürünü başlatacağım.

Void Elite kullanıyorum bende İtopya'daki indirimden HS80 Max'ı alacağım. Çoğu kişi fiyat bandındaki diğer kulaklıklarla kıyaslanamaz bile diyordu. Ses olarak çok memnunum şu an Void Elite'den daha kötü olabileceğine inanmıyorum. Yazılımsal olarak Corsair'in kulaklıkarında şansa bağlı oluyor sanırım benim kulaklık başlarda iCUE programını yüklediğimde arkadan cızırtı sesi veriyordu. Çözümü var fakat EQ falan ayarlanamıyor sadece renk değiştirilebiliyordu o zamanda, Void serisi için kronik bir sorun sanırım. PC değiştirip Windows 11 geçtiğimde o sorun düzeldi. Şu an hiçbir sıkıntısı yok Corsair'in ürünleri genelde kaliteli oluyor 4 senedir kullanıyorum sadece kablosu çok fazla yıprandı ve pedleri 1 kez değiştirdim. Garanti konusunda da çok iyiler, klavyeye şekerli maden suyu dökmüştüm yenisini yolladılar.

@woRtt Evet ben de ilgili indirimden geçtim siparişi, beyaz renk olarak. Corsair kalitesini sistemimdeki kasadan biliyorum aslında ama iCue’ya güvenemiyorum. Birkaç kullanıcıyla görüştüm, memnun olduklarını söylediler. Bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı