HS80 Max vs Cloud 3 vs BlackShark V2 Pro

ExceptionalPath

Kilopat
Wireless kulaklık almak istiyorum arkadaşlar, şu ana kadar araştırdığım kadarıyla HS80 Max ilgimi çekti ama fiyat olarak Razer da Corsair de biraz tuzlu.
Cloud 3 alayım diyorum.
Şu an Cooler Master CH321 kullanmaktayım.
Cloud 3 beni memnun eder mi yoksa paraya kıyıp HS80 Max falan mı almalıyım?

Ben PcKolik sitesi üzerinden almıştım gayet memnunum. Çok konforlu ve kafama tam uyuyor. Şarj süresi yeterli EQ ayarları da güzel, hassas. Mikrofonu mükemmel. Tek eksi yönü bana bassları bir tık az geldi ama sesler baya net kullandığım en iyi kulaklık olabilir fiyatına göre. Şu an aynı site üzerinde 6 bine satılıyor siz ne kadara buldunuz.

en ucuz orada 6 bin onu buldum da
bunlardan hangisi iyi olur onu düşünüyorum
Cloud 3 de çok uygun fiyat olarak
Ben PcKolik sitesi üzerinden almıştım gayet memnunum. Çok konforlu ve kafama tam uyuyor. Şarj süresi yeterli EQ ayarları da güzel, hassas. Mikrofonu mükemmel. Tek eksi yönü bana bassları bir tık az geldi ama sesler baya net kullandığım en iyi kulaklık olabilir fiyatına göre. Şu an aynı site üzerinde 6 bine satılıyor siz ne kadara buldunuz.

Şu an Cloud 3 wireless MediaMarkt'ta 3750 TL. 2 kat fazla verip HS80 Max almaya değmez bence. Razer v2 pro da menteşe sorunu olduğunu duymuştum. Hyperx'in en sevdiğim yanı malzeme kalitesinin iyi olması ve uzun ömürlü olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı