HS80 Max vs Cloud 3S vs ROG Pelta vs G Nova 5

meteyaman

Yoctopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
arkadaşlar merhabalar, kulaklık almaya karar verdim ve o kadar araştırma yapıp kararsız kaldım ki, herkes bu kulaklıkları öneriyor fakat önerdikleri kadar göreni de var. Bütçem ortalama olarak bunların seviyesinde wireless kulaklık istiyorum. Genel kullanım için alacağım. Hikaye ve FPS oyunu da oynuyorum sürekli. Müzik dinleyip dizi de izliyorum. Aklımda HS80 Max'i almak vardı fakat sürekli fikrim değişiyor, aşırı kararsız kaldım. Harici mikrofonum yok maalesef, o yüzden mikrofonlu şart yoksa stüdyo kulaklıklara yönelecektim fakat bütçe çok zorlar, fazla masraf gerek yok. Bunları uzun süredir kullanan veya deneyimlemiş arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa sevinirim, tavsiye istiyorum. Şu an veya bu bütçede farklı bir kulaklık öneriniz varsa eğer onları da yapabilirsiniz. Şu an kullandığım kulaklık vasat bu arada, 6 senedir kullanıyorum. James Eşşek 712 idareten götürüyordu fakat artık değiştirme zamanı geldi, ekipman yenilediğim için komple. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

😂😂.

ROG pelta bakın. Bütçe çıkarsa Delta 2 daha mantıklı olabilir. Güzel kulaklık o da.

Hocam seni gördüm de her kulaklık önerisine pelta yazmışsın ürün sende olmamasına rağmen neden bu kadar savunuyorsun bu ürünü

Ürün güzel ürün şu an kendi fiyatındaki en iyi ürünlerden. 7K bandında daha iyisi yok. 6K ya düşüp Nova 5 almak daha mantıklı ama bence. Peltanın tasarımı ve mikrofonu hiç hoşuma gitmiyor şahsen.

Arkadaşlar merhaba, kulaklık almaya karar verdim ve o kadar araştırma yapıp kararsız kaldım ki, herkes bu kulaklıkları öneriyor fakat önerdikleri kadar göreni de var. Bütçem ortalama olarak bunların seviyesinde Wireless kulaklık istiyorum. Genel kullanım için alacağım. Hikaye ve FPS oyunu da oynuyorum sürekli. Müzik dinleyip dizi de izliyorum. Aklımda HS80 Max'i almak vardı fakat sürekli fikrim değişiyor, aşırı kararsız kaldım. Harici mikrofonum yok maalesef, o yüzden mikrofonlu şart yoksa stüdyo kulaklıklara yönelecektim fakat bütçe çok zorlar, fazla masraf gerek yok. Bunları uzun süredir kullanan veya deneyimlemiş arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa sevinirim, tavsiye istiyorum. Şu an veya bu bütçede farklı bir kulaklık öneriniz varsa eğer onları da yapabilirsiniz. Şu an kullandığım kulaklık vasat bu arada, 6 senedir kullanıyorum. James eşek 712 idareten götürüyordu fakat artık değiştirme zamanı geldi, ekipman yenilediğim için komple. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam Razer BlackShark V3 alabilirsin Amazon'da çok daha iyi bir fiyata var (beyaz modeli), peltanın mikrofonda gecikme olduğu söyleniyor.

😂😂.

ROG pelta bakın. Bütçe çıkarsa Delta 2 daha mantıklı olabilir. Güzel kulaklık o da.

Ürün güzel ürün şu an kendi fiyatındaki en iyi ürünlerden. 7K bandında daha iyisi yok. 6K ya düşüp Nova 5 almak daha mantıklı ama bence. Peltanın tasarımı ve mikrofonu hiç hoşuma gitmiyor şahsen.
hocam delta 2 bütçesi beni baya aşıyor max bütçe olarak 7k bandı diyeyim. ürünün güzel olduğuna baktım hatta baktığınız zaman dediğim gibi hepsini öven de çok gömen de çok. mikrofonu iyi diyen de var kötü diyen de var rog pelta için. herkes farklı bir şey söylüyor ben genel kullanım amacımı yazdım onun için istiyorum kararsız kaldım baya

Hocam Razer BlackShark V3 alabilirsin Amazon'da çok daha iyi bir fiyata var (beyaz modeli), peltanın mikrofonda gecikme olduğu söyleniyor.
hocam blackshark v2 pro bakmıştım ilk başta fiyatına o kadar bakmadan menteşesinin kırılma sorunu olduğunu söylüyorlar kronik aynı sorun v3te de var mı tasarım olarak aynılar çünkü baktığın zaman

Hocam Delta 2 bütçesi beni bayağı aşıyor maksimum bütçe olarak 7K bandı diyeyim. Ürünün güzel olduğuna baktım hatta baktığınız zaman dediğim gibi hepsini öven de çok gömen de çok. Mikrofonu iyi diyen de var kötü diyen de var ROG pelta için. Herkes farklı bir şey söylüyor ben genel kullanım amacımı yazdım onun için istiyorum kararsız kaldım bayağı

Hocam BlackShark V2 Pro bakmıştım ilk başta fiyatına o kadar bakmadan menteşesinin kırılma sorunu olduğunu söylüyorlar kronik aynı sorun v3'te de var mı tasarım olarak aynılar çünkü baktığın zaman

Genel kullanım için yazdıklarınızdan en iyisi pelta. Mikrofon önemliyse HS80 Max, FPS oyunu oynayacaksanız Cloud 3 s Wireless, 7K ya çıkmaya gerek yok diyorsanız ve yine genel kullanım için Nova 5. fakat Nova 5'i 7K ya almayın. 7K ya çıkacaksanız pelta alın. 6K bandına düştüğünde Nova 5'i alabilirsiniz.

Hocam Delta 2 bütçesi beni bayağı aşıyor maksimum bütçe olarak 7K bandı diyeyim. Ürünün güzel olduğuna baktım hatta baktığınız zaman dediğim gibi hepsini öven de çok gömen de çok. Mikrofonu iyi diyen de var kötü diyen de var ROG pelta için. Herkes farklı bir şey söylüyor ben genel kullanım amacımı yazdım onun için istiyorum kararsız kaldım bayağı.

Hocam BlackShark V2 Pro bakmıştım ilk başta fiyatına o kadar bakmadan menteşesinin kırılma sorunu olduğunu söylüyorlar kronik aynı sorun v3'te de var mı tasarım olarak aynılar çünkü baktığın zaman.

Hocam bende yeni sipariş ettim araştırdığımda V3 diğerlerinden daha iyi, kıracağımı sanmıyorum ürün gelince inceleyip buraya yazarım.

Genel kullanım için yazdıklarınızdan en iyisi pelta. Mikrofon önemliyse HS80 Max, FPS oyunu oynayacaksanız Cloud 3 s Wireless, 7K ya çıkmaya gerek yok diyorsanız ve yine genel kullanım için Nova 5. fakat Nova 5'i 7K ya almayın. 7K ya çıkacaksanız pelta alın. 6K bandına düştüğünde Nova 5'i alabilirsiniz.

Hocam V3 de alınabilir bence 6300TL civarında bir fiyatı var Amazon'da mikrofon olarak peltadan daha iyi.

Hocam bende yeni sipariş ettim araştırdığımda V3 diğerlerinden daha iyi, kıracağımı sanmıyorum ürün gelince inceleyip buraya yazarım.

Hocam V3 de alınabilir bence 6300TL civarında bir fiyatı var Amazon'da mikrofon olarak peltadan daha iyi.

Mikrofonu güzel fakat ben öyle ürünlere pek güvenemiyorum. Yapısı çok kırılgan gibi. MediaMarkt'ta denedim pek sağlam bir şeye benzemiyor. Konudaki tüm kulaklıklar çok daha sağlam kulaklıklar özellikle Cloud 3 s.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı