meteyaman
Yoctopat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
arkadaşlar merhabalar, kulaklık almaya karar verdim ve o kadar araştırma yapıp kararsız kaldım ki, herkes bu kulaklıkları öneriyor fakat önerdikleri kadar göreni de var. Bütçem ortalama olarak bunların seviyesinde wireless kulaklık istiyorum. Genel kullanım için alacağım. Hikaye ve FPS oyunu da oynuyorum sürekli. Müzik dinleyip dizi de izliyorum. Aklımda HS80 Max'i almak vardı fakat sürekli fikrim değişiyor, aşırı kararsız kaldım. Harici mikrofonum yok maalesef, o yüzden mikrofonlu şart yoksa stüdyo kulaklıklara yönelecektim fakat bütçe çok zorlar, fazla masraf gerek yok. Bunları uzun süredir kullanan veya deneyimlemiş arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa sevinirim, tavsiye istiyorum. Şu an veya bu bütçede farklı bir kulaklık öneriniz varsa eğer onları da yapabilirsiniz. Şu an kullandığım kulaklık vasat bu arada, 6 senedir kullanıyorum. James Eşşek 712 idareten götürüyordu fakat artık değiştirme zamanı geldi, ekipman yenilediğim için komple. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.