meteyaman
Yoctopat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
hocam emin olun izlemediğim video okumadığım forum mesajı konusu kalmadı herkes bunları diyor pelta ve hs80 max arasında kalmıştım diğerleri de genel açıdan ilgimi çekmişti ama genel cloudlara karşı bi önyargım var internet kafelerde kullandığımda sesi çok kısık ve boğuk geliyordu james eşşek kullanıyorum bunun sesine göre kötü geliyordu cidden diyorum. o yüzden tercihim cloud 3s olmaz büyük ihtimalGenel kullanım için yazdıklarınızdan en iyisi pelta. Mikrofon önemliyse HS80 Max, FPS oyunu oynayacaksanız Cloud 3 s Wireless, 7K ya çıkmaya gerek yok diyorsanız ve yine genel kullanım için Nova 5. fakat Nova 5'i 7K ya almayın. 7K ya çıkacaksanız pelta alın. 6K bandına düştüğünde Nova 5'i alabilirsiniz.
v3 ile ilgili de okudum baktım iyi diyorlar ama ondan da emin olamadım menteşe sorunu olabilir diye çok dikkatli kullanan insanların bile kırılmış. ürün elinize ulaştığında ilk yorumları yaparsanız sevinirimHocam bende yeni sipariş ettim araştırdığımda V3 diğerlerinden daha iyi, kıracağımı sanmıyorum ürün gelince inceleyip buraya yazarım.
Hocam V3 de alınabilir bence 6300TL civarında bir fiyatı var Amazon'da mikrofon olarak peltadan daha iyi.