HS80 vs HyperX Cloud II vs HyperX Cloud III

Golden.Nyks

Hectopat
FPS oyunları oynamıyorum, mikrofonu da çok nadir kullanırım, benim için önemli olan mikrofon ve oyun performansından çok ses kalitesi.

Bu 3 kulaklık arasından hangisi tercih edilmeli, fiyattan bağımsız aralarından hangisinin ses kalitesi daha iyidir. Başka önerileriniz varsa onları da alabilirim.

Son düzenleme:
Kimse yanıt yazmamış, öne çıkması için mesaj yazayım dedim. Bu arada ben yeni Cloud 3 satın aldım. Oyuncu kulaklığı olmasına rağmen mikrofonunu evde bırakıp tüm gün dışarıda kullanıyorum ve hiç rahatsız etmiyor beni hiçbir yönden. Kulaklığım kablolu bass ve mikrofon kalitesi güzel. Oyunlarda çok iyi ses kasıyorum ve Cloud 3'ün spitial uzamsal ses özelliği ayrı bir avantaj. Kulaklığın metal gövdesi var bayağı sağlam ve kaliteli malzemesi. Çok esnek bayağı esniyor. Full ses açtığınızda dışarı müzik/oyun sesi veriyor, örneğin arabada giderken sesi fullerseniz yanınızda oturan kişi (araç sessizken) kısık şekilde net olmasa da duyabiliyor. Biraz ayrıntılı anlattım ama fazla bilgiden bir şey olmaz. Cloud 3 hakkında sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

Kimse yanıt yazmamış, öne çıkması için mesaj yazayım dedim. Bu arada ben yeni Cloud 3 satın aldım. Oyuncu kulaklığı olmasına rağmen mikrofonunu evde bırakıp tüm gün dışarıda kullanıyorum ve hiç rahatsız etmiyor beni hiçbir yönden. Kulaklığım kablolu bass ve mikrofon kalitesi güzel. Oyunlarda çok iyi ses kasıyorum ve Cloud 3'ün spitial uzamsal ses özelliği ayrı bir avantaj. Kulaklığın metal gövdesi var bayağı sağlam ve kaliteli malzemesi. Çok esnek bayağı esniyor. Full ses açtığınızda dışarı müzik/oyun sesi veriyor, örneğin arabada giderken sesi fullerseniz yanınızda oturan kişi (araç sessizken) kısık şekilde net olmasa da duyabiliyor. Biraz ayrıntılı anlattım ama fazla bilgiden bir şey olmaz. Cloud 3 hakkında sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

Cevabınız için teşekkürler, indirime girince geçen ay HS80 satın aldım.

Memnun musunu hocam Cloud 3 ve HS80 arasında kaldım. Da kullanım bilgilerinizi anlatabilir misiniz?

Hocam bende daha detayli bilgi vereyim. Bence gayet iyi bir kulaklık, kulaklığı almayı düşünüyorsanız eğer bütçeniz el veriyor ise kesinlikle almanızı öneririm. Üstelik kulaklık bayağı sağlam, fotoğrafına bakın internetten gördüğünüz o sürücüleri tutan yerler metal ve driverlarin dışıda sağlam bir malzemeydi alüminyum falan olması gerek dokununca çok kaliteli bir malzeme olduğu anlaşılıyor. Mikrofonunun çıkması aşırı bir artı özellik. DTS spatial Audio X özelliği var, yani uzamsal ses. Uzamsal ses 7.1 Surround'dan daha iyi ve müziklerde, oyunlarda ses kalitesini ve detayını arttırıyor, baslarda üstünlük sağlıyor. Kulaklığın uygulamasında pek bir şey yok. Sadece spatial Audio aç kapa, hazır equalizer ayarları ve kendinizin yapabileceği ayarlar var. Diğer kulaklığı bilmem ama HyperX Cloud 3 gayet kaliteli bence. Dediğim gibi bütçeniz el veriyorsa almanızı öneririm. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin.

Hocam bence gayet iyi bir kulaklık, mikrofonu kristal netliğinde ve müzik dinlemek için gayet iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklığı olmasına rağmen müzik kulaklığı yerine bile geçebilir. Ben şahsen dışarıda müzik dinlemek için kullanıyorum. Kulaklığı almayı düşünüyorsanız eğer bütçeniz el veriyor ise kesinlikle almanızı öneririm. İnternette çok az değerlendirme var bu kulaklık hakkında, ama gayet üst düzey bir kulaklık. Kulaklık bayağı sağlam, fotoğrafına bakın internetten gördüğünüz o sürücüleri tutan yerler metaldir. Mikrofonunun çıkması aşırı bir artı özellik. DTS spatial Audio X özelliği var, yani uzamsal ses. Uzamsal ses 7.1 Surround'dan daha iyi ve müziklerde, oyunlarda ses kalitesini ve detayını arttırıyor, baslarda üstünlük sağlıyor. Kulaklığın uygulamasında pek bir şey yok. Sadece spatial Audio aç kapa, hazır equalizer ayarları ve kendinizin yapabileceği ayarlar var. Diğer kulaklığı bilmem ama HyperX Cloud 3 gayet kaliteli bence. Dediğim gibi bütçeniz el veriyorsa almanızı öneririm. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin.

Çok teşekkür ederim hocam G733 kullanıyorum şu anda 2 sene oldu ses kalitesi yeterli gelmiyor farklı bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum iki kulaklık arasında kalmıştım Cloud 3 almaya karar verdim önerinizle.

Hocam bende daha detayli bilgi vereyim. Bence gayet iyi bir kulaklık, kulaklığı almayı düşünüyorsanız eğer bütçeniz el veriyor ise kesinlikle almanızı öneririm. Üstelik kulaklık bayağı sağlam, fotoğrafına bakın internetten gördüğünüz o sürücüleri tutan yerler metal ve driverlarin dışıda sağlam bir malzemeydi alüminyum falan olması gerek dokununca çok kaliteli bir malzeme olduğu anlaşılıyor. Mikrofonunun çıkması aşırı bir artı özellik. DTS spatial Audio X özelliği var, yani uzamsal ses. Uzamsal ses 7.1 Surround'dan daha iyi ve müziklerde, oyunlarda ses kalitesini ve detayını arttırıyor, baslarda üstünlük sağlıyor. Kulaklığın uygulamasında pek bir şey yok. Sadece spatial Audio aç kapa, hazır equalizer ayarları ve kendinizin yapabileceği ayarlar var. Diğer kulaklığı bilmem ama HyperX Cloud 3 gayet kaliteli bence. Dediğim gibi bütçeniz el veriyorsa almanızı öneririm. Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin.

Telefon bağlantısından bahsettiniz de bildiğim kadarı ile Cloud 3'te telefon bağlantısı yoktu kablolu versiyonu mu kullanıyorsunuz.

Çok teşekkür ederim hocam G733 kullanıyorum şu anda 2 sene oldu ses kalitesi yeterli gelmiyor farklı bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum iki kulaklık arasında kalmıştım Cloud 3 almaya karar verdim önerinizle.

Telefon bağlantısından bahsettiniz de bildiğim kadarı ile Cloud 3'te telefon bağlantısı yoktu kablolu versiyonu mu kullanıyorsunuz.

Kablolu diye önceki mesajda bahsetmişsiniz zaten kusura bakmayın hocam Wireless'ta telefon bağlantısı var mıdır acaba?

Kablolu diye önceki mesajda bahsetmişsiniz zaten kusura bakmayın hocam Wireless'ta telefon bağlantısı var mıdır acaba?

Wireless'de bildiğim kadarıyla hem 2, 4GHz USB portu var hem de Bluetooth var, ama araştırmanızı öneririm. Kabloluda ses yüksekliği bence gayet yüksek. Sessiz bir odada kulaklığı masaya koyup sesi fullersem sesleri duyabilir, müzik dinleyebiliyorum.

Hocam dediğim gibi Bluetooth yokmuş sadece.

Kendi sitesinden de özelliklere bakabilirsiniz, kablosuz hariç tüm özellikleri aynı.

Benimkinin ses yüksekliğine örnek vereyim:
Kadıköy meydanda sesin bağırışmanın araba seslerinin içinde dolaşırken boynuma indirdim kulaklığı, yinede çok net olmasada duyabiliyordum. Sahil kenarı bi tık daha sessizdi .orada çok net duyuluyordu full ses.

Dosya Ekleri

• 1709875582353.jpg
    1709875582353.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Cloud II kullanmışlığım var, klasik HyperX kalitesizliği buram buram belli ediyordu kendini. HS80 varken başka bir kulaklığa bakma bence. Bütçe yükseltirsen çok daha iyileri elbette var.

hyperxin in enbiptiri kakadan modelini alıp burada laf edenleri görünce kendimi tutamıyorum.
Cloud II kullanmışlığım var, klasik HyperX kalitesizliği buram buram belli ediyordu kendini. HS80 varken başka bir kulaklığa bakma bence. Bütçe yükseltirsen çok daha iyileri elbette var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı