Hsu nasıl olunmalı?

Maskoansss

Centipat
Daha fazla  
Bir sunucuda hsu olacağım başvuruda soracak soruların cevvaplarını merak ediyorum ama internette hiç yok bana söyle sorular sordular. Daha sorabilecek soruları ve cevaplarını yazabilir misiniz?

1. Maksimum kaç araba devriyeye çıkabilir?
  2. Aktif kovalamaca victor kaç konumunda kalacaksın?
  3. Bilgilerin neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sunucuda hsu olacağım başvuruda soracak soruların cevvaplarını merak ediyorum ama internette hiç yok bana söyle sorular sordular. Daha sorabilecek soruları ve cevaplarını yazabilir misiniz?

3. Bilgilerin neler?
Sunucudan sunucuya kişiden kişiye değişir mesela bizim rol tayfası 15 20 soru soruyordu hemde bayağı hikayeli sorular ama bazısı da kendine güveniyor musun deyip alıyor.

3. Bilgilerin neler?

Bu 3 kolay soruyuda bilmiyorsanız olmanızın bir faydası olacağını sanmıyorum. Öğrendikten sonra yapmanız daha sağlıklı olur.

Bu 3 kolay soruyuda bilmiyorsanız olmanızın bir faydası olacağını sanmıyorum. Öğrendikten sonra yapmanız daha sağlıklı olur.
Hocam bizim ekipte 20 dakika sadece soru soruyorlardı oyunda. Felony stop u bütün adımları ile anlatmam isteniyordu kaç metre arabanın uzağında duracağına kadar :D.

İşte o yüzden soruyorum

Hocam bizim ekipte 20 dakika sadece soru soruyorlardı oyunda. Felony stop u bütün adımları ile anlatmam isteniyordu kaç metre arabanın uzağında duracağına kadar :D.

Basitlerinden örnek verir misin:D

İşte o yüzden soruyorum
Oyunda öğrenmen daha doğru olur emin ol buradan kopya çekmen ile pek iyi olmaz. Ama yine de. Maksimum kaç araba devriye çıkar ile ilgili bir soru çok saçma olamaz çünkü ekip diyelim 50 kişi ona göre araba çıkar 2. sorunun cevabı hsu victor 1 konumunda kalır.

İşte o yüzden soruyorum

Basitlerinden örnek verir misin:D
Hsu sınavı için yazmadım ben oradakini normal terfi olarak yazdım ama mesela pit atmayı tamamen anlatınız. Ram ile pitin farkları. Felony stop hiçbir adımı atlamadan söylememizi isterdi. İlk yardım bilgileri. Sunucuya göre yardım kodları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı