HTC 10 vs Xiaomi Mi Note 3

Katılım
22 Şubat 2017
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Babamın LG G3 Hak'kın rahmetine kavuşunca 1500 TL bandında telefon aramaya başladık. Araştırmalarımız doğrultusunda HTC 10 ve Xiaomi Mi Note 3'ün bize uygun olduğu kanaatine vardık. Babamın işi gereği sağlam bir telefon gerekiyor. HTC'de biçilmiş kaftan bizim için. Kamera olarak da neredeyse aynı iki cihazda. Ancak HTC 10 2016 telefonu, Mi Note 3 2017.
Sizce HTC 10 hala alınır mı? Telefonda oyun oynanmayacak. Genellikle kamera, sosyal medya gibi şeyler kullanılacak. 1 gün çıkartsa yeterli batarya. Note 3'ün güncelliği dışında hiçbir artısı yok bizim için. Android 8 Oreo'dan sonra güvenlik güncellemesi almaya devam eder mi, bir de HTC 10? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftadır kullanıyorum HTC 10 modelini. Genel olarak memnunum. Yanında gelen kulaklık oldukça kaliteli. Size üzeceğini sanmıyorum. Hızlı ve performanslı bir telefon. Android 8'i aldı fakat 8 sonrası güncelleme almayacağını tahmin ediyorum.

Note 3 modeli hakkında bilgi sahibi değilim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar.
 
Kağıt üzerinde hemen hemen aynı cihazlar olarak görünse de kullanıcı ve stabilite açısından HTC 10, Xiaomi Mi Note 3'ten daha iyi bir cihaz çoğu açıdan. Kamera, ses, kutu içeriği, işlemci gücü, ekran çözünürlüğü, ekran kalitesi, grafik işlemcisi HTC 10 da daha iyi... HTC 10'un Xiaomi Mi Note 3'e göre sizi üzeceği tek alan maalesef batarya ömrü bana göre. Kim ne derse desin HTC 10 Xiaomi Mi Note 3'ten batarya dışında hiçbir alanda geride değil. Ram, hafıza, bağlantı hızı, stabilite her iki cihazda da aynı verimde çalışıyor.
 
Aynen HTC U Ultra olabilir. Özellik ve fiyat olarak HTC 10'a çok yakın. Ayrıca Xiaomi Mi Note 3'den daha ucuz ve daha kaliteli bir cihaz. Yine HTC U Ultra modelinin tek eksiği batarya. 5.7 inç QHD ekran için 3000 mAh batarya koymaları garip bir durum.
 
Güncelleme o kadar önemli değil. Zaten LG G3 Android 6.0'da kaldı herhangi bir sorun yaşatmadı tüm uygulamaları destekliyor neredeyse mağazada. Sadece ufak tefek Hata Düzeltmeleri gelse yeterli olurdu. Yorumlarınız doğrultusunda HTC 10 almaya karar verdim. Çok teşekkürler yardım eden arkadaşlara
 
Htc 10 2016 da çıkmış bir model donanım forumda kullanıcı kulubune bakarsak çoğu kişi şikayetçi ayrıca bu şikayetlere ekşi sözlükten de bakılabilir. Ben de mi note 3 ve htc 10 arasında kalmıştım. Mi note 3 ise şu anda 1290 tl ye geliyor gittigidiyorda. Mükemmel batarya ömrü, daha büyük ekran dxomarkta da en iyi kamera sıralamasında önlerde. htc 10 u almayı çok istedim ama mi note 3 varken de ısrarla htc 10 almak hele ki kronik sorunlu pek mantıklı gelmedi.
 
Hocam ben mi note 3 siparişi verdim gittigidiyordan. Benim için kamera oldukça önemli. 1500 e kadar sizce en f/p tel ne olabilir olmazsa iptal edeyim mi note 3 ü. Gerçi bu fiyata a biraz zor bulunur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…