HTC 10 vs Xiaomi Mi Note 3

1390 %4 indirimle 100 tl de maksipuan geliyor 1290 yalnız kafamda hala htc 10 var. Ama 1500 tl civarında. 2.el de alınabilir temiz. Siz ne dersiniz? Siz tercih etseniz neyi ederdiniz

Satın aldığınız fiyat güzel. Bence hiç bozmayın. Kararınızı vermişken note 3 modeline bir şans tanıyın. İptal ederseniz ücretin geri gelmesi gibi gereksiz zaman alan işlemlerde oluyor. Note 3 iyi bir cihaz.

HTC 10 alırsanız ikinci eline o kadar para vermeyin. Sıfır ithalat garantili alabilirsiniz. Ben HTC 10 kullanıyorum memnunum fakat dediğiniz gibi forumlarda pek çok şikayet var. HTC 10 tavsiye ettiğim birinin sorun yaşama ihtimalinden dolayı vicdanen rahat hisssetmiyorum. Bu yüzden memnuniyetimi aktarırken kararsızım.

Teknoloji sitelerinde HTC 10 ile ilgili şimdiye kadar bir sıkıntı duymadım. Genel olarak hangi sorunları olduğu yazılmış? Şikayet var gibi sitelerde benzer şikayetlerin sayısı fazla ise dikkate almak gerek, fazla değilse de sen de bu sorunlar çıkacağı anlamına gelmiyor. Tabii sen de sorun çıkmadı diye de telefon sorunsuz olmuyor. Vicdanen rahat olmamak kabul edilebilir bir durum. Şahsen ben J7 PRO kullanıyorum, memnunum ancak şikayet var sitesinde J7 PRO modelinde ekranda mor leke çıkan kullanıcıların sayısı epey yüksek. Şahsen bana da direkt J7 PRO öner deseler ben de direkt tavsiye edemiyorum. Bir telefon alırken sorunları olup olmadığını iyice araştırmak gerek. Şansta önemli bir faktör. Benim gibi 3 tane S6 alıp ve bu modellerin hepsinde de sorun çıkabiliyorsa vay halinize.:)

Şimdi dxomarkta htc 10 un foto incelemesine baktım
htc 10
exposure & contrast: 89
color: 84
autofocus:93
texture:93
noise:87
artifacts:89
flash:83
Bir de mi note 3 ünküne baktım
exposure & contrast: 86
color: 75
autofocus:89
texture:58
noise:73
artifacts:68
flash:69

pozlama ve kontrastlar aynı.
renkte htc üstün ama 9 birim ne kadar fark eder bilmiyorum
otofokuslar benzer
htc kumlanmayı daha iyi kontrol ediyor
en önemlisi texture yani doku nereeyse 2 katı fark var
burda mi note 3 nasıl 94 puan alıyor sanırım 2.kamera ve bokeh zoom vs lardan dolayı

Forumların üye kapasitesi değişkenlik gösteriyor. Benim takip ettiğim ve üyesi olduğum donanım haber var. Orada çok canlı bir muhabbet yok ancak konuşanların geneli hakem heyetinden,batarya performansından,uykuya girmemesinden dolayı problem yaşıyorlar. Tabi her gün farklı kişiler gelip şikayette bulunmuyor genelde sorunu olanlar her gün paylaşımda bulunuyor. Bu durumu birazda sorunu olmayanlar köşesine çekilmiş sorun yaşayanlar yazıyor şeklinde yorumlayabiliriz. Malzeme kalitesi güzel, hızı yüksek telefon her işi yapabiliyor açıkçası. İçinden çıkan kulaklık 150-200 liralık kulaklıklarla yarışır. Tavsiye isteyen birine çok iyi telefon al pişman olmazsın demek geliyor içimden. O an aklımdan sorunlu çıkarsa şimdi insanların parası yanmasın benim yüzümden diyorum. İkilemde kalıyorum. :)
3 model alıp hepsinde sorun yaşamak şans konusunda gerçekten kötü bir grafik çiziyor. :D

Arka kamera olarak HTC 10 daha iyi. O siteye aldanma diyorum. Note 3 ile Mi 6 da aynı arka kamera alt yapısı var o sitede Note 3 daha yüksek almış, geçen yıllarda da Sony modellerini en tepe noktaya yerleştiren bir firma kendisi. Dxomark şaibeli bir firmadır.

@kemaltahir
Bu fotoğrafı şimdi tamamen karanlık odada çektim. Telefonun kamerası sizi üzmez. M9 rakiplerinin gerisinde kalıyordu. HTC 10 dönemindeki s7 gibi cihazlar ile rekabet edebilecek seviyeye ulaştı.

Dosya Ekleri

• test.jpg
    test.jpg
    980,9 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı