HTC A9 tepki vermiyor

Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Yaşadığım sorun şöyle HTC A9 bir cihazım var. Öncesinde sadece HTC ekranı geliyordu Bootloader falan çalışıyordu ben telefona stock ROM yüklemedim çünkü yeni telefona geçecektim uzun süre yeni telefonu kullandıktan sonra sorunlar yaşadım ve telefon kullanılamayacak duruma geldi, bende HTC telefonuma ROM atayım ve yeniden kullanayım dedim fakat telefonda tepki yoktu şarja taktım tepki vermedi bataryası sapasağlamdı şu an bilgisayara taktığımda qusb_bulk olarak görünüyor.
ADB komutlarıyla ROM yükleme ile alakalı makaleler gördüm bazı forumlarda fakat ADB cihazı görmedi cihazda tepki yok hiçbir şey açılmıyor bootloadera erişemiyorum ROM atamıyorum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1657556684883.png
    1657556684883.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
Hard brick olmasın mı?

Bende öyle düşünüyorum bu telefon için bir unbrick işlemi falan yok mu YouTube'da veya internette hiç karşılaşmadım. Bir de şöyle bir sorun var bu telefon daha önce de böyle bir sorunla karşılaştı tamirciye verdik halletti fakat bir süre sonra aniden yine oldu daha önce ROM atmaya veya köklemeye çalışmadım. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım ööncesinde eski telefonuma ROM atma gibi işlemler yapmıştım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tamire versem kaç TL'ye yaparlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı