HTC Desire 626 Almak

Öncelikle Zenfone 2 gibi bir telefon varken 626 almak düşündürücü. Bunu HTC kullanan biri olarak söylüyorum. Bende de 820 modeli var. Rakiplerine göre donanımda geride kalıyor. Örneğin yaklaşık 1100-1200 TL lik G2 Snapdragon 801 kullanırken 1300 TL ye aldığım 820, Snapdragon 615 kullanıyor. Yani çok daha ucuz olabilir. Onun dışında Sense ve güncelleme desteği biraz iyi diyebilirim. Arayüz stabilitesi gayet iyi fakat donanım daha önemli, kendi görüşümce.
Kısaca 626 istiyorsanız alın, istediğiniz özellikleri yerine getirecektir. Ama Zenfone 2 alabiliyorken kaçırmayın derim. Ayrıca soru sorabilirsiniz.

Eren iyi oldu geldiğin, öncelikle teşekkür ederim.
Belirttiğim gibi donanım olarak üst düzey denebilecek bir tabletim var, telefonu sadece Facebook, Whatsapp ve arayüzü için alacağım. 626'nın da menüde kasacağını hiç sanmıyorum, yanılıyor muyum ? Dediğin gibi zaten Sense arayüzü çok güzel, stabil. Telefon tasarımı güzel, Android güncel, ince vs. ZenFone 2'nin tasarımı bence ÇÖP. Ağır, büyük, hantal. Gelmiş geçmiş en iyi F/P bile olsa almam, başka kişiler başka şekilde düşünüyor olabilir, benim görüşüm bu.
Merak ettiğim bir konu ise bataryan, kaç saat gidiyor ? Ben günde 1-2 saat felan kullanacağım, 2 günde 1 şarj ederim diyorum, evdeki hesabım çarşıya uyar mı ? Bunda 2000mAh çünkü.
Diğeri ise;
Hangi renk aldın ? Memnun musun renginden ? Mümkünse bir kaç fotoğraf atar mısın ?
Son olarak da, ekranda çizilmez panel yok malum, kolay çiziliyor mu ? Jelatin alacağım ama olsun meraktan soruyorum.

Tekrar teşekkür ederim kardeşim

Meizu M1 Note düşünürseniz tavsiye ederim gerek flyme os gerekse aldığı Android 5.1 güncellemesi ile iş gören bir model.

@Carlzberg Hocam öncelikle batarya konusuna gelelim. 820 de 2600, 626 da 2000 mAh pil var. Aralarında devasa bir fark olmayacaktır. Cihaz günlük kullanımda gayet yeterli. Fakat oyun oynayınca çıkaramıyor, lakin siz oynamayacağınızı belirttiniz. Cihazım gri renkte. Akşam fotoğrafları atarım. Ekran dayanıklı, elimden düştü çoğu kez fakat çizilmedi.

Sanırım Desire 626 Android 6 güncellemesi almayacak.

6 sorun değil 4.4+ yeterli, bir de 5.1'miş bana hayli hayli yeter.

Bugün tekrar uğradım Turkcell'e, cihaz gelmiş maketini parmakladım biraz, beyaz rengi çok hoş ama yanlarındaki kahverengi güzel durmuyor, maviyi henüz göremedim.

@traveller1287 teşekkürler, resimleri bekliyorum

Ben sanki Sony Xperia M4 Aqua veya Xperia C4'e doğru yöneliyorum. Ama tamamen vazgeçmedim. Hiç belli olmaz

Kesinlikle 626 yerine ZenFone 2 tercih edilmelidir.

Konuyu biraz olsun okudun mu ?

Ben sanki Sony Xperia M4 Aqua veya Xperia C4'e doğru yöneliyorum. Ama tamamen vazgeçmedim. Hiç belli olmaz

Bugün Turkcell'de, 626'nın hemen yanında M4 Aqua vardı. Tam beklediğim gibiydi, açıkça hiç haz etmedim. Yanımda 4-5 arkadaş vardı, "Bakın bu da denk sayılır bunla, sizce hangisi ?" dedim, 1 tanesi bile M4 demedi. Ben HTC'ye gönül koydum bi' kere Olaya tarafsız bakarsak, ZF2'nin üstün olduğun aşikâr, inkâr etmiyorum, ancak berbat bir tasarımı var, banada lazım olan tasarım zaten. M4 ile de bana göre kafa kafaya bir cihaz, tasarım olarak önde olan HTC olduğu için bende HTC'de kararımı verdim. Zaten 1 sene kullanacağım cihazı, sonra kardeşim liseye geçince ona vereceğim bunu, kendime o zaman ihtiyaçlarım doğrultusunda yine yeni bir telefon alacağım. Şu an kafadaki tek soru Mavi mi Beyaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…