HTC Desire 626 Almak

Konuyu biraz olsun okudun mu ?

Bugün Turkcell'de, 626'nın hemen yanında M4 Aqua vardı. Tam beklediğim gibiydi, açıkça hiç haz etmedim. Yanımda 4-5 arkadaş vardı, "Bakın bu da denk sayılır bunla, sizce hangisi ?" dedim, 1 tanesi bile M4 demedi. Ben HTC'ye gönül koydum bi' kere :) Olaya tarafsız bakarsak, ZF2'nin üstün olduğun aşikâr, inkâr etmiyorum, ancak berbat bir tasarımı var, banada lazım olan tasarım zaten. M4 ile de bana göre kafa kafaya bir cihaz, tasarım olarak önde olan HTC olduğu için bende HTC'de kararımı verdim. Zaten 1 sene kullanacağım cihazı, sonra kardeşim liseye geçince ona vereceğim bunu, kendime o zaman ihtiyaçlarım doğrultusunda yine yeni bir telefon alacağım. Şu an kafadaki tek soru Mavi mi Beyaz mı ? :D
Konuyu biraz olsun okudum, konuda 626 ile Zenfone geçtiği için tavsiyemi belirttim. Konu biraz uzamış, baştan sona kadar okuyamadım kusura bakma. Bir anket belirle, hangi telefonu alacağını ankette seçelim bizde, oy verelim. Böyle HTC alacağım, yok beyaz renginin kahverengi yanları iyi değil, yok Zenfone'nin tasarımı hantal gibi şeyler diyeceğinize dediğim gibi almayı düşünüğünüz model veya modelleri belirtin, bizde ona göre karar verelim. Sanırım kararın HTC olmuş, rengi ise ben beyaz diyorum. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın..

Teşekkür ederim. Haklısın o konuda, biraz uzadı. Özet olarak defalarca oyun gibi yüksek performans gerektiren şeyler yapmayacağımı, sadece internette gezmek ve tasarımını hoş bulduğum için alacağımı söyledim. Şu an kararsız kaldığım tek nokta rengi dediğim gibi, telefonlarla ilgili bir sorum yok.
Beyaz rengi gerçekten hoş, ancak kenarları kahverengimsi böyle değişik bir renk, ondan emin olamadım, artık onada karar veririm herhalde, tek derdimiz o olsun :)

Teşekkür ederim. Haklısın o konuda, biraz uzadı. Özet olarak defalarca oyun gibi yüksek performans gerektiren şeyler yapmayacağımı, sadece internette gezmek ve tasarımını hoş bulduğum için alacağımı söyledim. Şu an kararsız kaldığım tek nokta rengi dediğim gibi, telefonlarla ilgili bir sorum yok.
Beyaz rengi gerçekten hoş, ancak kenarları kahverengimsi böyle değişik bir renk, ondan emin olamadım, artık onada karar veririm herhalde, tek derdimiz o olsun :)
Bence beyaz rengi gayet güzel, kahverengi yanları göze hoş geliyor işin aslında. Çok havalı duruyor. Ancak sizin zevkinize kalmış.

Önemli değil, ne kusuru. Genel olarak, mümkünse ikiside :)
Desire 620'ye bile gelecekmiş galiba 6.0, 820, 816'ya felan da gelirken bence gelmemesi zor. Gelmese bile farketmez bana da, iş olsun işte :p

Bu arada ... Türkiye'de satılan modelinde; SD410, A306, 2GB varmış. Octa-core olan yurt dışında maalesef.

CİHAZI BU SABAH TURKCELL'DEN SATIN ALDIM.
EN KISA ZAMANDA İNCELEMESİNİ ATACAĞIM.
CEVAP VEREN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. İNCELEME KONUSUNU AÇINCA LİNKİNİ PAYLAŞIRIM. :)

Önemli değil, ne kusuru. Genel olarak, mümkünse ikiside :)
Desire 620'ye bile gelecekmiş galiba 6.0, 820, 816'ya felan da gelirken bence gelmemesi zor. Gelmese bile farketmez bana da, iş olsun işte :p

Bu arada ... Türkiye'de satılan modelinde; SD410, A306, 2GB varmış. Octa-core olan yurt dışında maalesef.

CİHAZI BU SABAH TURKCELL'DEN SATIN ALDIM.
EN KISA ZAMANDA İNCELEMESİNİ ATACAĞIM.
CEVAP VEREN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. İNCELEME KONUSUNU AÇINCA LİNKİNİ PAYLAŞIRIM. :)
Merakla bekliyorum.

Merakla bekliyorum.

Şimdilik bu resimlerle idare edebilirsin. :) Beyaz aldım, pişman değilim. :)

20151029_184655(1).jpg

20151029_184638(1).jpg

Not: Cam jelatin taktırdım, takan adam ortalayamadı, altı biraz kısa kaldı, onun dışında belli olmuyor, hissettirmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı