HTC Desire 626 Almak

Konuyu biraz olsun okudum, konuda 626 ile Zenfone geçtiği için tavsiyemi belirttim. Konu biraz uzamış, baştan sona kadar okuyamadım kusura bakma. Bir anket belirle, hangi telefonu alacağını ankette seçelim bizde, oy verelim. Böyle HTC alacağım, yok beyaz renginin kahverengi yanları iyi değil, yok Zenfone'nin tasarımı hantal gibi şeyler diyeceğinize dediğim gibi almayı düşünüğünüz model veya modelleri belirtin, bizde ona göre karar verelim. Sanırım kararın HTC olmuş, rengi ise ben beyaz diyorum. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın..

Teşekkür ederim. Haklısın o konuda, biraz uzadı. Özet olarak defalarca oyun gibi yüksek performans gerektiren şeyler yapmayacağımı, sadece internette gezmek ve tasarımını hoş bulduğum için alacağımı söyledim. Şu an kararsız kaldığım tek nokta rengi dediğim gibi, telefonlarla ilgili bir sorum yok.
Beyaz rengi gerçekten hoş, ancak kenarları kahverengimsi böyle değişik bir renk, ondan emin olamadım, artık onada karar veririm herhalde, tek derdimiz o olsun

Bence beyaz rengi gayet güzel, kahverengi yanları göze hoş geliyor işin aslında. Çok havalı duruyor. Ancak sizin zevkinize kalmış.

Aynısını arkadaşımda demişti iyi mi Beyaz ağır basmaya başladı, hadi bakalım

İzlediğim bir videoda Android M6.0 geleceğini söyledi. Bende merak ettim baktım listelere, ismi yok ama 820, 816'ya vs. geliyorsa buna da gelir bence.

@Carlzberg Android 6.0 geleceğini sanmıyorum ama umarım gelir. Resim olarak kamera performansını mı yoksa dış görüşünü mü istiyorsunuz. Bu arada kusura bakmayın geç gördüm.

Önemli değil, ne kusuru. Genel olarak, mümkünse ikiside
Desire 620'ye bile gelecekmiş galiba 6.0, 820, 816'ya felan da gelirken bence gelmemesi zor. Gelmese bile farketmez bana da, iş olsun işte

Bu arada ... Türkiye'de satılan modelinde; SD410, A306, 2GB varmış. Octa-core olan yurt dışında maalesef.

CİHAZI BU SABAH TURKCELL'DEN SATIN ALDIM.
EN KISA ZAMANDA İNCELEMESİNİ ATACAĞIM.
CEVAP VEREN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. İNCELEME KONUSUNU AÇINCA LİNKİNİ PAYLAŞIRIM.

Merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…