HTC Desire 828 Android 6.0 ve 7.0 Gelecek mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar an itibaren bu telefonu almış bulunmaktayım. Google Play Store güncellemelerini yaptıktan sonra telefonu 26%'dayken şarja taktım sizce tam bitmesini mi beklemeli miydim ? Birde bu telefona Android 6.0 ve 7.0 güncellemeleri gelecek midir ? Özellikle nasıl şarj edileceğini ve bataryanın şişmemesi için ne yapmam gerekeceğini yazarsanız sevinirim ?

Son düzenleme:
%26 civarındayken şarja takman sıkıntı yaratmaz. Bataryanın şişmemesi ve performans kaybetmemesi için telefonu doldururken tam dolum yap, ikide bir telefon şarjdan çıkarıp takma ve telefon şarjdayken telefonu kurcalama, oyun oynama bu şekilde pil ömrü sağlıklı olur.

%26 civarındayken şarja takman sıkıntı yaratmaz. Bataryanın şişmemesi ve performans kaybetmemesi için telefonu doldururken tam dolum yap, ikide bir telefon şarjdan çıkarıp takma ve telefon şarjdayken telefonu kurcalama, oyun oynama bu şekilde pil ömrü sağlıklı olur.
Gece takıp sabah saat 7 civarı çıkarırsam batarya ömür kısalır mı ?

Telefonun genel olarak fiyatını yüksek buluyorum, daha ucuz olabilirdi. Performans olarak iyi bir telefon değil, eğer çok oyun oynayan ve grafik takıntın olan biriysen. Telefon normal kullanımda Sense arayüzü ile beraber çok iyi bir stabil performans sunacaktır. Kamera olarak ise klasik HTC kameraları, iyi olduğunu söyleyemem. Batarya olarak ise iyi bir şarj ömrü sunuyor. Güncelleme konusunda da 6.0 güncellemesini alır, 7.0 güncellemesi almasını beklemiyorum, zor görünüyor bu güncelleme. Son olarak fena bir telefon değil, gayet iş görecek bir model.

Telefonun genel olarak fiyatını yüksek buluyorum, daha ucuz olabilirdi. Performans olarak iyi bir telefon değil, eğer çok oyun oynayan ve grafik takıntın olan biriysen. Telefon normal kullanımda Sense arayüzü ile beraber çok iyi bir stabil performans sunacaktır. Kamera olarak ise klasik HTC kameraları, iyi olduğunu söyleyemem. Batarya olarak ise iyi bir şarj ömrü sunuyor. Güncelleme konusunda da 6.0 güncellemesini alır, 7.0 güncellemesi almasını beklemiyorum, zor görünüyor bu güncelleme. Son olarak fena bir telefon değil, gayet iş görecek bir model.
Evet batarya,kamera ve arayüzü beğendim gayet güzel bir telefon zaten oyun oynamak için ayrı olarak bilgisayar topladım.

@BERWAR Hocam son bir sorum olacak siz telefonunuzu nasıl sarj ediyorsunuz tam bitmesini mi bekliyorsunuz yoksa ortalarda (%20 - %30) mı takıyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı