Htc One A9 Neden Pahalı?

Gerçekten bende merak ediyorum. Telefonu bu gün deneme şansım oldu tasarımı İphone 6'dan esinlenmiş ekranı, işlemcisi, kamerası güzel ama neden amiral gemisi telefon fiyatı koymuşlar anlayamadım.O telefonun rakipleri ortalama 1500 TL civarı telefon tamam güzel premium havası veriyor ama o fiyata çok daha iyi telefonlar alınabilir.

M8 kullanıyorum. Alırken G4'le bunun arasında kalıp aldım. G4 donanımda ne kadar iyi olsada HTC Sense arayüzü olarak cidden apayrı bir dünya. OnePlus, S4, G3 kullanmış biri olarak en hızlı olan bana M8 gibi geldi arayüz performansı olarak.

Son düzenleme:
Benim aklıma şöyle bir şey kurcaladı bu konuda. HTC İphone gibi donanıma değilde yazılıma güveniyor olabilirmi? Nede olsa HTC'nin arayüzü diğer android sistemli cihazlara göre daha stabil.

Stabil olduğu gerçek ama sen gidip SD 615 işlemcili telefonu 2500 TL'ye satamazsın. Arayüz olarak Sense çok iyi. Bir tarafta o fiyatta Exynos 7420, SD 810, 5433, SD 808, 6795T gibi işlemciler varken kim gidip SD 615 işlemcili telefonu alacak. SD 615 işlemci telefonun fiyat olarak 800-900 TL'lik telefonlar da kullanılıyor.

HTC One A9 da snapdragon 617 işlemci var. Bu işlemci snapdragon 801 işlemci ile benzer performans gösterdiği söyleniyor. Snapdragon 801 den daha az güçle çalıştığını ve daha az ısındığından dolayı HTC 2150 mAh batarya kullandığı söyleniyor. Ama dediğin gibi bu telefon taş çatlasa 1600-1800 arası bir fiyat ile çıkması daha mantıklı olurdu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı