HTC One M8 Eye bootloader/fastboot modunda kalıyor

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar elimde HTC One M8 eye modeli bir cep telefonum var.

Cihazın Bootloader kilidini açtım ve TWRP yükledim.

XDA geliştirici forum sitesinden bulduğum cihazıma uygun Custom ROM'ları (yaklaşık 10 farklı ROM) flashlamaya çalıştım.

Bunların arasında bazıları yüklerken hata alıyorum, bazılarında ise hiçbir problem yaşamadan kurulum bitiyor.
Ancak cihaz her telefon açılışında bootloader/fastboot moduna geçiş yapıyor.
Sonuç olarak ben Android işletim sistemini göremiyorum. (boot edemiyorum.)

Telefon her açılışta sürekli bootloader/fastboot bölümüne giriş yapıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

@MrClutchh
@wooky388
@MF

Son düzenleme:
@ARI
Merhaba,
Hangi ROM'ları denediniz? Ona göre filtreleme yapayım. Ondan önce bunu dener misiniz?
Ek olarak TWRP'den Format Data yapıyorsunuz değil mi?
Merhaba cevabın için teşekkürler @Umut Nas ,

Vermiş olduğun link dahil XDA forum sayfasında ki hemen hemen tüm romları denedim.
Çoğunda başarılı bir şekilde kurulum tamamlanıyor. Ancak telefonu reboot ettiğimde ben android kurulumunu beklerken beni tekrar bootloader moduna atıyor. Herhangi bir rom için sonuç böyle oluyor.
Bildiğim yazılımcılara sordum adamlar uğraşmak istemiyor diye düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla bu m8 bir sürü modeli var ve bende ki MELS_TUHL olan modeli ayrıca model adı: 0P6B810 HTC bu modele resmi olarak Android 6.0 kadar desteklemiş.(Şu an 4.4.4) illa custom rom olmak zorunda değiliz. Stock 6.0 da işimizi görür. Zaten 4.4.4 ten çıkma amacımız uygulama desteklememesi.

@ARI
Bunu dener misiniz?
Görsel anlatım mevcut:

@ARI
Bunu dener misiniz?
Görsel anlatım mevcut:
İlgin için ne kadar teşekkür etsem az kalır. Bu siteye girdiğimi hatırlıyorum. Hatta indirdim de. Ancak flashtool kullanmamıştım. Hemen şimdi tekrar indireceğim. En geç yarın sizi de bilgilendiririm.
Sizden ricam ben denerken sizin araştırma halinde olmanızdır.

İlgin için ne kadar teşekkür etsem az kalır. Bu siteye girdiğimi hatırlıyorum. Hatta indirdim de. Ancak flashtool kullanmamıştım. Hemen şimdi tekrar indireceğim. En geç yarın sizi de bilgilendiririm.
Sizden ricam ben denerken sizin araştırma halinde olmanızdır.
@Umut Nas dün sabaha kadar uğraştım. Rom'u indirdim ve flashtool aracı lisans istediği için program üzerinde flaşhlama işlemi yapamadım.
Manuel olarak deneyeyim dedim onda da başarısız oldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı