HTC One M9 Dokunmatik Rastgele Dokunma Sorunu

Dustomson

Hectopat
HTC One M9 telefonumda dokunmatik kendi kendine çalışıyor, rastgele yerlere basıyor. Çakmağın elektrik veren yeriyle düzeltiyordum ama bir süre sonra o da işe yaramamaya başladı. Ne yapmalıyım? Telefonum ROOT'lu güncelleme yapamıyorum, bu yüzden güncelleme yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HTC One M9 telefonumda dokunmatik kendi kendine çalışıyor, rastgele yerlere basıyor. Çakmağın elektrik veren yeriyle düzeltiyordum ama bir süre sonra o da işe yaramamaya başladı. Ne yapmalıyım? Telefonum ROOT'lu güncelleme yapamıyorum, bu yüzden güncelleme yapamıyorum.
Eliniz çok terliyorsa olabilir, ben de bu sebepten dolayı çok oluyordu. Yoksa telefonun ekranında sıkıntı vardır.

ne yapmam lazım telefoncuya gittim 220 tl istediler ekran değişimi için ben bunu evde değiştirmek istiyorum ne almam lazım bu sorunun giderilmesi için lcd ekran mı ve ya başka birşey mi alacağım

ne yapmam lazım telefoncuya gittim 220 tl istediler ekran değişimi için ben bunu evde değiştirmek istiyorum ne almam lazım bu sorunun giderilmesi için lcd ekran mı ve ya başka birşey mi alacağım
Garantisi varsa garantiye gönderin, garantisi yoksa kendiniz daha önceden ekran değişimi vs yapmadıysanız ya bilen bir kişiye yaptırın ya da telefoncuya yaptırın. Ekranı Google'a marka model aratarak türkiye veya çinden alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı