Htc One M9 mu Sony Xperia Z5 mi?

Serhat3355

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2015
Mesajlar
33
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar Technopat,

Uzun zamandır Galaxy S2 kullanıcısıyım. Telefon son 2-3 aydır fonksiyonelliğini iyiden iyiye yitirdi. Önümüzdeki yaz ayına kadar telefon almak gibi bir niyetim yoktu ancak bir nevi mecbur kaldım. Hepsiburada gibi bir siteden ithalatçı garantili almayı düşünüyorum herhangi bir perakende mağazasından değil. Benim için en önemli kriter telefonun olabildiğince stabil çalışması ve Nougat güncellemesini alması. Biliyorum IOS stabilite konusunda bir numara ancak bütçem oralara çıkmaya izin vermiyor. Nougat'ı da almasını istiyorum çünkü genellikle telefon alınca uzun bir zaman kullanıyorum. Zaman içerisinde güncelliğini yitirmemesi önemli.

Android tarafında stabillik ve sorunsuzluk bağlamında z5'in (ve diğer z modellerinin) ve M8 - M9 gibi modellerin methini duydum. Nougat alacak telefonlar açısından ve bütçem açısından baktığımda M9 ve z5 en beğendiğim iki model oldu. Yine de telefonlardan çok anlamam. O yüzden size de danışmak istedim. Sizce hangisini seçmeliyim? Eğer muadil başka bir telefon önerirseniz, önerilerinize açığım elbette. Lafı fazla uzattım kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Esasında z5 daha çok kafama yattı gibi ama Htc de sanal gerçeklikte baya iyi anladığım kadarıyla. Mobil oyunlarla pek aram yoktur ancak yine de Htc vive kafamı çelmiyor değil.
 
HTC Vive'ın telefonlarla bir bağlantısı yok. Bütçenizi belirtirseniz tavsiye yapmaya çalışırım.

Htc vive bağımsız bir şey miydi? :) bu konuda biraz cahilim. bütçem 1500 - 2000 tl arası. M9 ve z5 gibi modelleri hepsiburada'da 2000tl altına bulabiliyorum. Perakende satış mağazalarından almayacağım için ithalatçı garantili fiyatlar üzerinden öneri yapabilirsiniz. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Edit: Evet, tekrar baktım. Htc Vive bambaşka bi olaymış. Zaten yakın gelecekte ona ayıracak bütçe de yok. Şimdilik Xperia z5'te karar kıldım gibi. İyi midir?
 
Son düzenleme:
Annemde Zenfone 6 var ve harika bir telefon. Kendim de Zenfone 3'ü bekliyorum tavsiye ederim.
 
Annemde Zenfone 6 var ve harika bir telefon. Kendim de Zenfone 3'ü bekliyorum tavsiye ederim.
Asus'un telefon konusunda çok iyi olmadığını söylemişlerdi. Normalde tam bi Asus fanboyuyumdur ama tabii daha ziyade desktop pc ürünlerinde :) Telefon konusunda Asus'u pek düşünmemiştim.
 
Asus'un telefon konusunda çok iyi olmadığını söylemişlerdi. Normalde tam bi Asus fanboyuyumdur ama tabii daha ziyade desktop pc ürünlerinde :) Telefon konusunda Asus'u pek düşünmemiştim.
Asus telefonda "Ram King" olarak anılıyor. İlk 4GB Ram'i onlar getirdi :) (Zenfone 2 ile)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı