HTC One M9 vs LG G4

Ses konusunda Idol 4, kamera da Moto G4 Plus alınabilir. Ama ses ve kamera konusunda ikisi de başarılı pek telefon hatırlamıyorum.

Idol 4 kamera performansı nasıl pek bilmiyorum. Ona bir bakacağım. Buraya da atabilirim kamera performansını. Moto G4 Plus`tan iyi mi siz karar verin. Ben görmedim Moto G4 Plus kamerasını. Bu arada Huawei P9 Lite 2GB nasıldır ?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla Moto G4 Plus kamera anlamında daha önde. İnternetten test videolarını izleyebilirsin.

Anladığım kadarıyla konuda iki telefonun da bir çok sıkıntısı var. Peki telefonların alınabilir bir yanı var mı ? Aklımda K5 Note var. Alcatel Idol 4`den iyi midir ?

Anladığım kadarıyla konuda iki telefonun da bir çok sıkıntısı var. Peki telefonların alınabilir bir yanı var mı ? Aklımda K5 Note var. Alcatel Idol 4`den iyi midir ?
Ben Idol 4 alırdım. Tercih meselesi tabii bu. Artık biliyorsunuz siz de hangi telefonun hangi özelliğinin iyi olduğunu. Biraz düşünün kararı verirsiniz. Zaten bana kalırsa hepsi sizi tatmin edecektir.

Idol 4 seçiyorum o zaman. Hepsinin kamera performansında şöyle böyle fark gördüm ben. Ama ses farkı büyük. Son sorum G4 için teknik servis halledilebileceksem en iyi seçim mi olur ?

Servis dışında da telefonda çok fazla sorun olabilir. Servis dediğim gibi zaten kötü. Hemen aldığında değilde 5 ay sonra falan başlıyor problemler. Ben o riske girmezdim.

Tamam o zaman. Konuyu ve benim sorularımı sonlandırmak için son soruyu sorayım. Genel yani telefon olarak 1000TL altı en iyi telefon nedir ? Ve P9 Lite mı Idol 4 mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…