HTC Vive vs Oculus Quest 2

Eymen İlhan

Decapat
Katılım
25 Aralık 2020
Mesajlar
162
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız HTC ile Oculus arasında 2 katı fiyat farkı var neredeyse. Sorunuza gelecek olursak Fiyat/Performans açısından Oculues Quest 2 derim ben. Standalone sistemi ile gayet akıcı ve kabloya ihtiyaç duymadan rahatça oynatıyor. 128GB benim için yeterli olmuştu, 256gb fazla gereksiz gibi.
 
Bu daha iyi 256 GB'yi dolduramazsın.
Htc dahamı kötü hocam?
Attığınız HTC ile Oculus arasında 2 katı fiyat farkı var neredeyse. Sorunuza gelecek olursak Fiyat/Performans açısından oculues Quest 2 derim ben. Standalone sistemi ile gayet akıcı ve kabloya ihtiyaç duymadan rahatça oynatıyor. 128 GB benim için yeterli olmuştu, 256 GB fazla gereksiz gibi.

Oculus Quest ile ilgili sorunlar duymuştum ikisi arasında kaldım. Sanirim oculust Quest 2 secmeliyim.
Teşekkürler herkese
Oculus Quest 2 PC'ye bağlanırken PC sistem özelliklerine göre Low-med-high grafik oynatir falan diyorlar doğru mu?
 
Son düzenleme:
hocam son durum nedir ben de ikisinden birini almak istiyorum araştırma içersindeyim :) quest 2 aldınız sanırım memnun kaldınız mı oyun içinde hissettiriyor mu?
 
Hocam son durum nedir ben de ikisinden birini almak istiyorum araştırma içersindeyim :) Quest 2 aldınız sanırım memnun kaldınız mı oyun içinde hissettiriyor mu?

Hocam dolar yüzünden olsun kararsızlık olsun hiçbirini almadım fakat siz alirsaniz ikisinin de farkli özellikleri var yardımcı olamadim ama kusura bakmayın.
 

Geri
Yukarı