HTML 5, CSS 3, java script öğrenmek için site önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar. Şu anda mevcut olarak Online eğitim üzerinden web tasarım dersi alıyorum. Bu dersler Online temelli olduğu için çok sıkıcı ve beni yazılımdan soğutuyor çoğu zaman dersi dinlemek yerine arka planda forumda geziyorum. Derslerden soğumamak için bu 3 dili kendi imkanlarım ile öğrenmek istiyorum. Diller hakkında çok bir bilgim olmadığı için hangi site iyidir hangisi kötüdür önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Edit:İngilizce bilgim çok yok Türkçe web sitesi arıyorum.

Son düzenleme:
Siteden yazı okuyup öğrenmek mi daha iyi sizce yoksa video izleyerek mi?
Benim de udemy üzerinden kursum var siber güvenlikle ilgili benim de arada forumda gezindiğim oluyor. İşte forum da gezindiğinizde bir ara verin tekrardan başlayın biraz sıkılıyorsunuz demektir ben öyle yapıyorum gayet de işe yarıyor :D

Bence solo learn işinizi görür.

Eklemeyi unutmuşum ingilizcem yok hocam ama teşekkür ederim.
Siteden yazı okuyup öğrenmek mi daha iyi sizce yoksa video izleyerek mi?
Benim de Udemy üzerinden kursum var siber güvenlikle ilgili benim de arada forumda gezindiğim oluyor. İşte forum da gezindiğinizde bir ara verin tekrardan başlayın biraz sıkılıyorsunuz demektir ben öyle yapıyorum gayet de işe yarıyor :D.

Haklısınız ama benim dersim okul üzerinden olduğu için hem çok yetersiz hem de çok sıkıcı. Bir gün içinde 7 saat ders görüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı