HTML & CSS Editör Programı

Hocam bana kalırsa hem görsel açıdan sana yardımcı olabilecek hem bu dillerin ötesinde başka bir dil geçmek istediğinde temel olarak sana yardımcı olabilecek Adobe ait dreamweaver programını öneririm :)

Dreamweaver gibi kaba bir editörle başlamana gerek yok. Daha hafif, yazılım zorluğu olanları çekmen iyi olacaktır. Bu tanıma da en iyi Notepead++ uyuyor. Sonrasında Brackets veya Sublime ile ilerleyebilirsin, ardından da IDE'ler gelir zaten.

Dreamweaver gibi kaba bir editörle başlamana gerek yok. Daha hafif, yazılım zorluğu olanları çekmen iyi olacaktır. Bu tanıma da en iyi Notepead++ uyuyor. Sonrasında Brackets veya Sublime ile ilerleyebilirsin, ardından da IDE'ler gelir zaten.

Mert arkadaşıma katılıyorum, ayrıca Dreamweaver gibi programlar ile arayüze fazla alışmamalı bence.
Benim tercihim tüm platformlar için Notepad ++ ancak farklı tatlar isteyenler için hafif bir kaç ide olarak Atom ve Visual Studio Code'a da göz atmalarını öneririm.

Visual Studio Code - Code Editing. Redefined

A hackable text editor for the 21st Century

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı