Zamanında ciddi çalışmıştım ciddi işler de yaptım ama bayağıdır bu sektörden uzağım çünkü daha çok görselleştirme alanına kaydığım için. Bu üçlü hala piyasada iş yapar seviyede mi?
Site arayüz uygulama vs alanlarında. Yoksa Claude veya yazılım alanındaki yapay zekalar işi aldı mı?
Zamanında ciddi çalışmıştım ciddi işler de yaptım ama bayağıdır bu sektörden uzağım çünkü daha çok görselleştirme alanına kaydığım için. Bu üçlü hala piyasada iş yapar seviyede mi?
Site arayüz uygulama vs alanlarında. Yoksa Claude veya yazılım alanındaki yapay zekalar işi aldı mı?
Yapay zeka issiz birakmadi sadece "kod yazma" mantigini degistirdi programlama mantigi hala ayni duruyor o yuzden HTML CSS ve Java ile hala kararli guzel isler yapilabilir.
AI kullanabilmek icin zaten bunlari bilmen gerekiyor, eger uretecegin sey bu teknolojileri kullanacaksa. Dolayisiyla hayir, AI isi almadi, evet is yapar.