HTML CSS ve Java üçlüsü iş yapar mı hala?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Zamanında ciddi çalışmıştım ciddi işler de yaptım ama bayağıdır bu sektörden uzağım çünkü daha çok görselleştirme alanına kaydığım için. Bu üçlü hala piyasada iş yapar seviyede mi?

Site arayüz uygulama vs alanlarında. Yoksa Claude veya yazılım alanındaki yapay zekalar işi aldı mı?

Zamanında ciddi çalışmıştım ciddi işler de yaptım ama bayağıdır bu sektörden uzağım çünkü daha çok görselleştirme alanına kaydığım için. Bu üçlü hala piyasada iş yapar seviyede mi?

Site arayüz uygulama vs alanlarında. Yoksa Claude veya yazılım alanındaki yapay zekalar işi aldı mı?

Vallahi ben hala onları kullanıyorum. Gayet de iyidir iş yapıyor benim açımdan fakat illaki ki gelişmişleri vardır.

Yapay zeka işi falan alamadı daha. WordPress’ten yapılan siteler bile hala daha iyi. Her türlü iş yapar

Yapay zeka issiz birakmadi sadece "kod yazma" mantigini degistirdi programlama mantigi hala ayni duruyor o yuzden HTML CSS ve Java ile hala kararli guzel isler yapilabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı