HTML, CSS ve JavaScript için kurs önerisi

Merhaba eğer öğrenci e-postanız varsa GitHub Student Pack ile Front-End Masters'ı ücretsiz 1 yıl kullanabilirsiniz. Kaynak önerisi olarak da yakında bir blog yazısı yazacağım orada bildiklerimi paylaşır buradan tekrar size gönderirim ama Türkçe kitap önermem, daha önce başarılı bir kitap görmedim.
Hocam ingilizce kitap D&R'da olmaz mı? Siz ne önerirsiniz mesela, sadece HTML CSS JS için değil. Daha sonrasında Python, C++ öğrenmeyi düşünüyorum. Tabi bunlar için daha var, fikrim değişebilir belki. Bir de öğrenci e-postası nasıl alınıyor ki? Ben daha üniversiteye yeni geçeceğim, çok bilmiyorum.

Hocam İngilizce kitap D&R'da olmaz mı? Siz ne önerirsiniz mesela, sadece HTML CSS JS için değil. Daha sonrasında Python, C++ öğrenmeyi düşünüyorum. Tabi bunlar için daha var, fikrim değişebilir belki. Bir de öğrenci e-postası nasıl alınıyor ki? Ben daha üniversiteye yeni geçeceğim, çok bilmiyorum.

Üniversite öğrenci e-postası verecektir. Vermezse, internette satılan yerler var. D&R'da kitap çeşitliliği pek yok maalesef. HTML ve CSS için Jon Duckett'ın kitabını tavsiye ederim. Türkçe çevirisi de var. Devamında JS için Eloquent JS ya da You Don't Know JS.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı