HTML ile restoran menüsü yapılarak para kazanılır mı?

alonedavar

Hectopat
Makaleler
3
Sorum başlıktaki gibidir. Eğer kazanılır derseniz Bionluk'da freelancer hesabı açıp şansımı deneyeceğim. Ben bu işi para için yapmıyorum ama SSD almak için paraya ihtiyacım var.

Kazanılır. Hesap açıp müşteri beklemekle bir şey kaybetmezsin. Eğer birkaç ay önce yapsan çok daha fazlasını kazanabilirdin.

Birkaç ay önce HTML bilmiyordum .Bir de başka arkadaşların fikrini alayım duruma göre hareket edeceğim.

Menüden kastınız <ul> <ol> <li> vs kullanılarak yapılan türdense hiç sanmıyorum.

Evet hocam bunlardan bahsediyorum boş buldukça öğrenmeye çalışıyorum şu an için yapabileceklerim bu kadar fakat bununla sınırlı kalmak istemiyorum HTML'den sonra ne öğrenebilirim?

HTML yerine restoran menüsünü Photoshop gibi programlarla yapsanız daha iyi olmaz mı? HTML web sitesi olduğu için çok hayal edemedim restoran menü nasıl olur diye.

HTML yerine restoran menüsünü Photoshop gibi programlarla yapsanız daha iyi olmaz mı? HTML web sitesi olduğu için çok hayal edemedim restoran menü nasıl olur diye.

Maalesef Photoshop bilgim yok hocam

HTML'de menü 8-10 satırlık bir mevzu. li ve ul taglarıyla kolayca yapılabiliyor. Bu şekilde para kazanamazsın.
Komple bir tasarım yaparsın onu satmak istersin anlarım, ama bahsettiğin şekilde çok zor. Kimse para vermez.

HTML-CSS-JS-PHP sırasıyla öğrenebileceğin, kendini geliştirip para kazanabileceğin diller.

Hocam öğrenciyim ve asgeri ücretle çalışan bir babanın oğluyum bu konuda gerçekten kendimi geliştirip para kazanmak istiyorum HTML'den sonra ne öğrenmem gerekir ve ne zaman para kazanmaya başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…