HTML ile restoran menüsü yapılarak para kazanılır mı?

alonedavar

Hectopat
Makaleler
3
Sorum başlıktaki gibidir. Eğer kazanılır derseniz Bionluk'da freelancer hesabı açıp şansımı deneyeceğim. Ben bu işi para için yapmıyorum ama SSD almak için paraya ihtiyacım var.

HTML'de menü 8-10 satırlık bir mevzu. li ve ul taglarıyla kolayca yapılabiliyor. Bu şekilde para kazanamazsın.
Komple bir tasarım yaparsın onu satmak istersin anlarım, ama bahsettiğin şekilde çok zor. Kimse para vermez.

HTML-CSS-JS-PHP sırasıyla öğrenebileceğin, kendini geliştirip para kazanabileceğin diller.

HTML'de menü 8-10 satırlık bir mevzu. Li ve ul taglarıyla kolayca yapılabiliyor. Bu şekilde para kazanamazsın.
Komple bir tasarım yaparsın onu satmak istersin anlarım, ama bahsettiğin şekilde çok zor. Kimse para vermez.

HTML-CSS-js-PHP sırasıyla öğrenebileceğin, kendini geliştirip para kazanabileceğin diller.

Hocam öğrenciyim ve asgeri ücretle çalışan bir babanın oğluyum bu konuda gerçekten kendimi geliştirip para kazanmak istiyorum HTML'den sonra ne öğrenmem gerekir ve ne zaman para kazanmaya başlarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı