Hemen deniyorum hocam teşekkürler.Yanlış anlaşılmasın ben de yeni öğrenmeye başladım, fakat HTML olarak yazdığınız sayfanın çalışması için;
başa <!DOCTYPE html> yazmanız gerekiyor.
Sonrasında <html> diye açıp, en sona da </html> diye kapatmanız lazım.
Bir deneyin bakalım çözecek mi?
Hocam sorun VS Code olabilir. Çünkü CTRL+SHİFT+U yapınca yazdığım hiçbir kodu tanımamış. Normal not defterinden yazınca çalışıyor.Yanlış anlaşılmasın ben de yeni öğrenmeye başladım, fakat HTML olarak yazdığınız sayfanın çalışması için;
başa <!DOCTYPE html> yazmanız gerekiyor.
Sonrasında <html> diye açıp, en sona da </html> diye kapatmanız lazım.
Bir deneyin bakalım çözecek mi?
Hocam söylediğinizi yaptım şuan çalışıyor valla, çok gıcık olmuştum neden çalışmıyor diye@707286
Eki Görüntüle 2274460
Hocam <button> denilen işlevin ne olduğunu henüz öğrenmedim fakat ben de böyle oldu, basınca hiçbir şey olmuyor. <button href=''bilmemne''> justclick </button> yaparsam muhtemelen işlevsel bir şey olur.
Sizin VSCode'da bir sorun var sanırsam. ctrl+s yapıp dener misiniz, sayfayı da refreshleyin.
href diye ayarladım ve çalışmadı, uyumsuz olabilir button ve href. Bilmeden konuşmuş olmayayım.Hocam söylediğinizi yaptım şuan çalışıyor valla, çok gıcık olmuştum neden çalışmıyor diye.
Hocam daha href konusuna gelemedim maalesefhref diye ayarladım ve çalışmadı, uyumsuz olabilir button ve href. Bilmeden konuşmuş olmayayım.
Yardımcı olduysam ne mutlu.
Kolay gelsin kralHocam daha href konusuna gelemedim maalesef![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.