Çözüldü HTML kod neden çalışmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

707286

Centipat
"<button></button>" tagi neden çalışmıyor olabilir?

Ekran Alıntısı6.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlış anlaşılmasın ben de yeni öğrenmeye başladım, fakat HTML olarak yazdığınız sayfanın çalışması için;
başa <!DOCTYPE html> yazmanız gerekiyor.

Sonrasında <html> diye açıp, en sona da </html> diye kapatmanız lazım.

Bir deneyin bakalım çözecek mi?
Yanlış anlaşılmasın ben de yeni öğrenmeye başladım, fakat HTML olarak yazdığınız sayfanın çalışması için;

Çözüm

Hemen deniyorum hocam teşekkürler.

Hocam sorun VS Code olabilir. Çünkü CTRL+SHİFT+U yapınca yazdığım hiçbir kodu tanımamış. Normal not defterinden yazınca çalışıyor.

CTRL+S yapıp kodu kaydetmek lazım imiş. Teşekkürler, sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
@707286
Ekran Görüntüsü (93).png

Hocam <button> denilen işlevin ne olduğunu henüz öğrenmedim fakat ben de böyle oldu, basınca hiçbir şey olmuyor. <button href=''bilmemne''> justclick </button> yaparsam muhtemelen işlevsel bir şey olur.

Sizin VSCode'da bir sorun var sanırsam. ctrl+s yapıp dener misiniz, sayfayı da refreshleyin.

@707286
Eki Görüntüle 2274460
Hocam <button> denilen işlevin ne olduğunu henüz öğrenmedim fakat ben de böyle oldu, basınca hiçbir şey olmuyor. <button href=''bilmemne''> justclick </button> yaparsam muhtemelen işlevsel bir şey olur.

Sizin VSCode'da bir sorun var sanırsam. ctrl+s yapıp dener misiniz, sayfayı da refreshleyin.
Hocam söylediğinizi yaptım şuan çalışıyor valla, çok gıcık olmuştum neden çalışmıyor diye :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı